4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Suspensie & Frane > De ce imi bate volanul cand pu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce imi bate volanul cand pun frana ?

Am un peugeot 306 din 97 la care am schimbat in ultimile 3 luni Discuri , Placute noi , bielete directie , bucse bara antiruliu , pivoti , bucse brate , jante , anvelope .In momentul in care pun frana imi bate volanul daca dau drumul la frana si o pun iarasi exista posibilitatea sa nu mai bata ,  problema exista si inainte sa schimb piesele . Daca imi poate recomanda cineva ce as mai putea verifica pentru a scapa de acea bataie enervanta va rog .
A intrebat Luigyy90 (4,370 puncte) acum 9 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani ai discuri de proasta calitate. Regleaza unghiul de fuga
0 voturi
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 9 ani Unghi de fuga reglat discuri ATE daca si ate nu mai face discuri bune , dar cum am spus si mai sus si inainte si dupa ce am schimbat discurile nu s-a produs nici o diferenta .

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Discurile,fie ele cat de bune,stau pe butuc care sta pe rulment.Cele 2 au fost verificate?
0 voturi
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 9 ani O sa incerc sa le verific in schimb cum am spus problema se simte numai la franare .
+1 vot
A raspuns romeomarius.andriuca (160 puncte) acum 9 ani daca ai schimbat discurile si nu leai curatat bine la montaj sau ovalizat de asta iti bate volanu in franare
0 voturi
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 9 ani Ce anume trebuia sa curat ?

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani butucul ......
A comentat Luigyy90 (4,370 puncte) acum 9 ani A fost curatat  butucul , cand am schimbat discurile, o sa incerc sa mai cer o parere de la un mecanic care poate sa se uite la ea ... multumesc pentru raspunsuri .
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Se verifica jocurile suspensiei fata .
0 voturi
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 9 ani Am facut mai inainte un drum de 150 de km si am observat cand trag frana de mana aceeasi bataie , posibil sa fie tamburi dusi(masina avand 240.000 km ) sa vad weekendul care vine daca am timp sa schimb si tamburi ca sabotii de frana i-am schimbat anu trecut in vara.
0 voturi
A raspuns Luigyy90 (4,370 puncte) acum 9 ani Intre timp am schimbat si tamburii + saboti + rulmenti spate , nici o schimbare simt ca inebunesc .