Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Roata dezechilibrata??

Buna ziua!Ieri am facut un drum mai lung si am luat-o pe autostrada,si mi-am permis sa o calc mai tare! Dupa 130 km,cam intre 125si 145km/h,se simte o mica vibratie in volan si un zgomot (sunet ca si cand ar fi un pickhamer,dar infundat...finut),provenind cam de la roata dreapta spate...cel putin asa il aud eu.Intrebarea mea este daca ar putea fi roata dezechilibrata,descentrata sau problema poate fi  si din amortizor in eventualitatea in care acesta ar fi scurs,ceea ce nu cred deoarece masina nu balanseaza pe sosea? Nu imi amintesc sa fi luat nici o groapa ca sa imi deformeze janta. Mentionez ca masina este un Rover 75 si suspensia pe spate este independenta pe fiecare roata,nu e cu punte! Multumesc! Am sa trec totusi pe la o vulcanizare sa verifice baietii roata(rotile).
A intrebat LEONARDGL (6,080 puncte) acum 9 ani in categoria Suspensie & Frane
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 9 ani Vezi sa nu ai o ``galma`` cat de mica pe cauciuc ca se aude. ( Eu am patit ).
+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 9 ani te duci la vulcanizare si verifici anvelopele. Daca sunt bune inseamna ca ti-e dus un rulment