Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Volan descentrat?

Salut ! ieri am dat cam tare intro bordura cu roata dreapta fata , greseala mea , am fost neatent. Acum imi sta volanul rotit un pic spre stanga. daca il las liber in pozitia aia nu pare sa traga in stanga sau dreapta, doar ca acum sta un pic pe o parte. Ce am stricat? ce e de facut? Masina e un golf 4 1.6 din 2002
A intrebat dreamboy (8,210 puncte) acum 11 ani in categoria Suspensie & Frane

editat de asandulescu acum 11 ani

Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Daniel-WTF (5,500 puncte) acum 11 ani N-ai strambat decat o bieleta de directie, de bascula nu se pune problema ca-ci este foarte rezistenta! Du-te cu ea sa-i faci o geometrie si o sa-ti spuna acolo exact de ce ai nevoie pentru a remedia problema.




P.S: So testet VW ! http://www.youtube.com/watch?v=4PiwNWZsiM0&feature=fvwrel
0 voturi
A raspuns aleks_bc (1,770 puncte) acum 11 ani Bieleta e sigur , dupa ce o schimbi dute si pe la Directie sa ii faci unghiu de fuga ..pt ca atunci cand schimbi o bileta se deregleaza unghiu de fuga ...am patit si eu acelasi lucru cu o bordura intr-o iarna. Multa bafta si fara evenimente
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Defecte posibile : amortizator indoit,fuzeta deformata,bieleta directie deformata sau chiar bascula deformata ( nu este asa tare cum credeti ) .
Se ridica roata si se verifica vizual eventuale deformatii si se inlocuieste piesa respectiva, dupa care se face reglaj directie.

Intrebari asemanatoare

Vibrare volan? (4 raspunsuri)