4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > de ce merg rotile in sens inve...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce merg rotile in sens invers ?

salutare: am si eu o rblema daca ma poate ajuta cineva va rog mult. am schimbat recent kitul de ambreiaj la masina (ford fiesta 1989, motor 1.1. benzina, cutie in 5 trepte) toate bune si frumoase am masina suspendata doar ca rostile se invartesc in sens contrariu. adica stanga merge in fata si dreapta in spate si invers si pe liber si in viteza. are cineva idee de la ce poate sa fie?
A intrebat gabryellos (180 puncte) acum 12 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani SI pe liber si in viteza cand invarti de o roata se intampla asta nu?stai calm nu e stricat nimic,diferentialul are aceasta "proprietate" de a  face ca rotile sa se invarta in sens opus cand este invartita una din roti
http://www.youtube.com/watch?v=SPoxAWBYhik

Comentarii:

A comentat gabryellos (180 puncte) acum 12 ani deci sa inteleg ca pot sa o dau jos si sa incerc sa merg cu ea nu? si da. si pe liber si in viteza face la fel. imi era frica sa nu se fi defectat ceva pentru ca eu am dat singur cutia jos si a cam picat pentru ca a fost prea grea si nu am reusit singur sa o tin. oricum a picat cam 40-50 de cm dar nu eram sigur. acum am montat tot inclusiv rotile am miscat si mergeau in sens invers si am crezut ca e din cutie ceva.
A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani da-i fara probleme inainte cu ea ca nu e stricat nimic ;)
A comentat gabryellos (180 puncte) acum 12 ani merci mult. ai avut dreptate
:d
0 voturi
A raspuns gabryellos (180 puncte) acum 12 ani deci sa inteleg ca pot sa o dau jos si sa incerc sa merg cu ea nu? si da. si pe liber si in viteza face la fel. imi era frica sa nu se fi defectat ceva pentru ca eu am dat singur cutia jos si a cam picat pentru ca a fost prea grea si nu am reusit singur sa o tin. oricum a picat cam 40-50 de cm dar nu eram sigur. acum am montat tot inclusiv rotile am miscat si mergeau in sens invers si am crezut ca e din cutie ceva.
0 voturi
A raspuns fane58 (2,980 puncte) acum 12 ani este normal acesta e rolul diferentialului