Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De ce nu trage?

Salut am un Golf IV Plus Motor: 1.9 TDI (66kw), Motorina.

Acum 3 saptamani am schimat kit-ul de ambreiaj fara volanta, in prima saptamana masina a tras perfect, acum nu mai trage deloc, merge ca inainte sa-l schimb. Arcul urca, discul nu scapa dar masina abea trage, ca si cum as avea o tona in ea. Mai precizez ca pana in 2000 de turatii (atunci cand porneste turbina) incepe sa-si ia avant cum a trecut de 2000 si a pornit turbina, lesina oarecum masina, ca si cum as fii luat piciorul de pe acceleratie, e problema de la turbina sau volanta? Inca o chestie, din ce am inteles la Golf IV nu merge reglat ambreajul, poate fii si de la asta?
A intrebat roubscriber (160 puncte) acum 11 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns wolswagen (4,580 puncte) acum 11 ani s-ar putea sa fie turbina mai curato si vezi pe urma
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani ai o electrovalva de vacuum la turbina. s-ar putea din cauza ei sa nu iti deschida aerul la turbina si de aici rezulta pierderea de putere
0 voturi
A raspuns nat04u (22,630 puncte) acum 11 ani Nu au nici-o legatura schimbarea  kitul-ui  de ambreiaj cu faptul ca nu-ti mai trage....posibile cauze, debimetrul de aer...eu am 1.9 tdi si am avut aceeasi problema. sau vre-un furtun de vacuum care nu este prins bine sau este crapat....Ambreiajul se regleaza singur la 1.9 tdi nu ai cum sa-l reglezi...si nu nu poate fi de la ambreiaj. Pt a testa debimetrul de aer,scoti mufa pornesti masina si mergi cu ea...daca nu observi nici-o schimbare in mers cu sau fara debimetrul de aer ...atunci  problema este de la el!!