4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Transmisie > problema planetara?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Problema planetara?

salut am o problema cu planetara dreapta cnd iau maxim stanga  se aude ca un fel ciocanit ce ar putea avea?dak ii bag vaselina sii ii skimb burduful  pt ca e rupt se mai poate ameliora un pik pt ca nu dispun momentan de bani so skimb. pe drum de munte mai exact pana la predeal as putea avea vreo problema tin sa spun ca nu e cv de speriat cu ea dar ma ingrijoreaza.

opel kadett 1.6
A intrebat oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani in categoria Transmisie
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 12 ani cu ceva vaselina si burduful schimbat doar ameliorezi putin situatia dar nu se stie pt cat timp . pe a ii mai prelungi viata incearca sa numai accelerezi in viraje mai ales in cele stranse .
concluzia daca tot te pui pe demontat sa bagi burduf nou schimba si capul de planetara o sa te scutesti de munca anapoda si nervi .mai mult de 200lei nu ar trebuii sa fie .  
nu te aventura prea departe de casa ,ca nu se stie unde  te lasa .
+2 voturi
A raspuns coostta (39,490 puncte) acum 12 ani oxi cred ca cu un burduf nou si vaselina nu vei avea asa mari probleme,mai ales ca stiu masina si stiu exact cum se aude...daca e vreo pb stai lin te trag dupa mine doar merg cu tine:D.
+1 vot
A raspuns valik01 (12,740 puncte) acum 12 ani Salut!
Incearca sa ii pui vaselina si sa schimbi burduful. Daca nu faci accelerari bruste si nu accelerezi prea tare in curbe nu vei avea probleme..
Cunosc pe cineva cu o dacie care a mers fara vaselina si burdufi  la planetare un an si nu a patit nimic..doar ca troncaneau la orice viraj..
0 voturi
A raspuns oxi3 (16,990 puncte) acum 12 ani poi si mie cam tot de 1 an face asa