4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomot metalic la relanti ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Zgomot metalic la relanti ?

Salut. Am o Supernova din 2003...praf de fel..motoru merge in 3 dar in afara de asta e bine. Problema e ca azi cand am pornit motorul a inceput sa se auda un zgomot metalic de la cutie presupun..habar nu am de mecanica...si schimbatorul trepida ca toti dracii. Am mai auzit de problema asta si la altii numai ca la ei cand apasau ambreiajul nu se mai auzea..la mine din contra...daca apas ambreiajul parca se aude putin de tot mai tare..daca incep sa merg imediat dupa ce debraiez nu se mai aude si merge in ritmul ei normal .Ma intreb ce poate fi? un sfat o maslina o atentie daca se poate, ms frumos.
A intrebat Putifer2 (310 puncte) acum 11 ani in categoria Probleme tehnice
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 11 ani Verifica daca sunt bine stranse cele trei piulite ce tin tabla de protectie de pe galeria de evacuare. Daca sunt slabite, posibil de acolo sunetul metalic.

Salut
:)
+1 vot
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani la ce zici tu ar fi rulmentul de presiune de la ambreiaj
0 voturi
A raspuns luk10n3 (2,040 puncte) acum 11 ani sau mai poate fi volanta..
+1 vot
A raspuns Daniel-WTF (5,500 puncte) acum 11 ani Da...bine ca te deranjeaza zgomotul ala cand ea merge in 3... daca tu asta ignori, imi dau seama ca poate trepida toata tabla de pe ea!

Comentarii:

A comentat Putifer2 (310 puncte) acum 11 ani pai e dacie...si peste asta mai e si supernova..cea mai proasta dacie fabricata vreodata...deci trepida tabla pe ea din fabrica...chestia la mersu ei in 3 e ca nu e mare lucru ce se aude...o sa ii schimb motorul zilele urmatoare...dar zgomotul de provenienta necunoscuta zici ca o taie cineva cu flexu pe dedesubt.
A comentat Daniel-WTF (5,500 puncte) acum 11 ani Scoate cainele de sub ea care l-ai calcat acum o luna:)). (glumesc...pana nu aud eu nu-mi dau seama, poate fi de la toba pana la cheia din contact.. asa iti zic sa verifici toata masina)
0 voturi
A raspuns geoka (280 puncte) acum 11 ani uitate la culbutori/tacheti mai strangei daca au jocul prea mare 0,20mm admisie//0,25evacuare
asta e daca se aude clantanind motorul trebuie sa fie rece cand se incalzeste tacheti se strang faci masurarea cand pistonul este sus cand au joc amandoi culbuturi si ii iei pe rand
admisie /evacuare ///admisie /evacuare dreapta stanga