4Tuning.ro > 4Tuning Help > Probleme tehnice > Zgomote & Vibratii > in viraj maxim cu viteza mica ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

In viraj maxim cu viteza mica parca imi zvicneste ceva (pocneste volanu) ce poate fi?

de ceva timp alta problema,in viraj maxim in prima viteza,simt o zvicnitura ceva de genu cum as cade de pe o piatra mare,, cineva mia zis ca ar fi de la flansele si rulmentii de la amortizoare ,,rog ceva sfaturi  ,  mecanicii de pe aici schimba lucruriu care sincer nu trebuiesc schimbate ,,am patit asta de curind,,va multumesc
A intrebat ivassan (340 puncte) acum 11 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns vyrus_20 (24,370 puncte) acum 11 ani verifica capul de planetara .apoi toata articulatia roti ..bielete de directie ,cap de bara si pivot .
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani a zis bine flansele de la amortizoare !! as completa eu cu un arc rupt si planetara !!! arcul rupt face la fel doar ca nu numai la viteze mici face mereu iar planetara sti si tu !!! oricum una din cele 3 !!!
+1 vot
A raspuns fabian_tiberiu (9,820 puncte) acum 11 ani Cand este capu de planetara 'bulit' se aud pocnituri dar nu se simte nici o zvacnitura.Cu aceasta problema ma confrunt eu acum..
+1 vot
A raspuns alexxx02 (520 puncte) acum 11 ani planetara mai mult ca sigur incarca si in viraj maxim de pe loc sa vezi daca se aude