Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

La ce sa ma astept?

Salut, am un Opel Astra G Coupe, ieri am lovit "usor" din spate o skoda fabia. Sunt in strainatate, nu m-am dus la nici un service pana acuma. M-i s-a desprins bara din fata, am prins-o la loc pe margine, din exterior nu se vede nimica. in fata nu am putut sa o prind, fiindca s-a indoit suportu de la bara in asa fel incat mi-a indoit putin si radiatorul, (nu curge de loc), suportu de bara o apasat si pe paleta sau ventilatorul (nu stiu cum se numeste) pt clima, termocupla functioneaza, insa ventilatoarele de la termocupla fac un zgomot putin mai ridicat decat inainte. Si m-i s-a aprins de vreo 2 ori becu de la radiator in bord, dar s-a si stins repede.  ca va trebui sa indrept suportu de la bara, si ca poate va trebui sa schimb ventilatoru de la clima ma gandesc, ar putea sa fie si altceva? Multumesc si imi cer scuze daca am facut greseli de exprimare.
A intrebat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani in categoria Zgomote & Vibratii
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani daca nu ai bani pt service, desfa bara de tot si vezi apoi exact ce daune ai la masina...verifica nivelu de antigel si uitate inainte de fiecare plecare sa nu fie nimic umed sub masina.deasemenea verifica sa nu iti creasca temperatura la apa in timpul mersului.
daca ai casco nu umbla la masina, du-te la daune  sa constate

Comentarii:

A comentat Nesi (22,750 puncte) acum 11 ani am sa ma uit daca nu curge antigelu inainte de plecare, temperatura la apa se tine ok, am mers cu ea si dupa impact prin trafin in ore de varf, nu am casco, pana o duc la service voi incerca sa nu circul prea mult. Sper sa fie bine sa nu ma coste prea mult :D. multumesc pt sfaturi