Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Imatriculare RO.?

Salut,am o masina cumparata de la cineva din romania cu nr. de germania si "acte valabile"si vreau sa o inscriu in Ro. cu avocat (D-and statul in judecata..),ce acte imi trebuiesc la dosar?eu la masina am brif mare+brif mic si contract de v-c cu cel de la care am loat-o (mentionez ca nu el este cel trecut in acte)!Si cum imi dau seama daca masina este radiata din germania???(banuiesc ca nu are cum sa fie radiata si cu acte valabile)!As vrea si o parere unde este mai bn sa o inscriu in Ro sau in Bg( 2000cmc,benzina,100kw,150CP)?MULTUMESC!
A intrebat dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani in categoria RAR - Registrul Auto Roman
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani scrie pe brief daca este radiata.ai stampila cu data radierii!
din experienta: 99%dintre masinile de germania sunt radiate, astea de sunt cumparate pt revanzare!

Comentarii:

A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani pe briful mic am 2 stampile si inca ceva!dar dc pe brif mai scrie ca este valabila pana in 10/2013???Multumesc!Si mai departe la celelalte intrebari nu sti nimik??
+1 vot
A raspuns DTM (2,720 puncte) acum 11 ani Pe brief-ul mic precis ai o stampila de TUV ,o denumire a itp-ului nostru ,ceea ce ai trecut tu 10/2013 ii valabilitatea TUV-ului care nu are nici o legutura cu radierea masinii ,o poti radia si daca i-ai facut itp-ul ieri.Pentru inscriere mai ai nevoie de un CV intre cel de la care ai cumparat tu masina si numele neamtului din talon.Daca poti pune o poza cu stampilele de pe brief-ul mic.
–1 vot
A raspuns ruzicska (9,630 puncte) acum 11 ani pentru a da statul in judecata ai nevoie de asemenea sa mergi la rar sa ai faci carte de romania in care apare norma de poluare,acum nu mai stiu exact cum se procedeaza dar inainte dupa ce aveai toate actele trebuia sa mergi la politie sa incerci sa o inmatriculezi fara taxa,bineinteles ca politaiul de la ghiseu refuza sa iti ia actele ptr ca nu aveai taxa de mediu achitata,trebuia sa ceri de la ei o hartie din care reiesea ca nu vor sa inatriculeze masina din cauza neachitarii taxei iar in baza acelei hartii dadeai statul in judecata,probabil sa mai schimbat acum procedura ert este ca iti trebuie cu siguranta RAR ul facut si sa ai cartea romaneasca scoasa
–1 vot
A raspuns dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani poi pot sa mai circul cu masina asa,daca am tuv-ul valabil???si cum fac eu CV intre cel de la care am cumparat masina si numele neamtului din talon??MULTUMESC!
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 11 ani Esti sigur ca nu-i furata ?
Neamtul nu da masina fara sa o radieze de pe el. Vezi de asigurare daca este valabila.

Comentarii:

A comentat dannyro (3,050 puncte) acum 11 ani cred ca este radiata ca mai mi-a spus cineva!dar dc mai sus de stampila de radiere spune ca tvu-ul este valabil????????!!!????
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani in primul rand contract intre cel de la care ai luat masina si neamt , apoi contactezi avocatul iti va spune el de copii si toate cele . bafta !!!