4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > daca vinzi masina pierzi si dr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Daca vinzi masina pierzi si dreptul de proprietate ?

el a platit taxa iar eu cumpar masina ...in pretul masinii se gaseste si taxa de mediu,automat pretul scade cand taxa e neplatita la vanzarea masinii...eu,cumparator ,dupa noua lege pierd de doua ori:odata la cumparare ca am platit un pret mare (taxa )si adoua oara la vanzare ca trebuie sa o dau mai ieftin ca nu are taxa platita.

eu cred ca atunci cand vinzi masina si asa e normal, sa pierzi si toate drepturile asupra bunului...Cand se vinde bunul il vinzi cu tot ce i-ai adus ca imbunatatiri,taxe etc si-i cresti pretul, e normal. Vine o lege si ii da dreptul fostului prop sa recupereze o taxa si tu perzi deja din valoare bunului ...NU E NORMAL..el si-a pierdut dreptul de proprietate. E ca si cum ai vinde casa , dar dupa o vreme vine statul si spune: daca ai sadit tu copacii ca proprietar , ai dreptul sa-i iei rodul , sa-i tai ,sa le faci ce vrei ..iar cel ce ti-a cumparat casa si curtea ...sa fie de capul lui..cand va vinde bunul va fi in pierdere ...

DOAR ROMANIA POATE GANDI ASA...
A intrebat lilitobosaru (120 puncte) acum 7 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns Karl73 (13,640 puncte) acum 7 ani Cum sa isi recupereze taxa daca nu mai este proprietarul masinii?  Imposibil! Cum isi recupereaza taxa daca nu detine actele masinii?