4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > dovada anaf pentru plata taxei...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Dovada anaf pentru plata taxei ?

Vreau sa ma duc sa scot adevrinta de la Anaf , precum ca masina care am cumparato are taxa de poluare platita ,  si nu este recuperata inca dar proprietaru mi-a s[us ca a dat statu in judecata ca sa ii restituie banii , intrebarea este ce adeverinta o sa imi dea precum ca e platita ?
A intrebat addymfr (320 puncte) acum 11 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns phv014 (2,570 puncte) acum 11 ani Daca fostul proprietar a dat statul in judecata si a castigat procesul inseamna ca nu ai cum sa primesti adeverinta.O sa platesti si tu taxa la randul tau.
0 voturi
A raspuns addymfr (320 puncte) acum 11 ani inca nu l-a castigat se judeca inca .. .
0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 11 ani daca inca se judeca grabeste-te sa o inscri,am fost si eu in aceeasi situatie si am reusit sa scot adeverinta.
+1 vot
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani o sa castige si o sa se plateasca taxa la masina !!! bate fierul cat e cald spune un proverb!! adica daca vrei sa o vinzi du te si ia adeverinta sa arati la viitorul client sau daca vrei sa o ti transcrio cat mai ai ocazia !!! bafta !!!
0 voturi
A raspuns addymfr (320 puncte) acum 11 ani ce acte imi trb ca sa scot aceea adeverinta ?  si eu daca nu sunt prop in acte pot sa o scot ?

Comentarii:

A comentat phv014 (2,570 puncte) acum 11 ani Se duce la anaf cumparatorul cu buletinul ,cartea masinii si copii dupa acestea.Completezi o cerere acolo si in maxim 5 zile trebuie sa iti elibereze adeverinta.
0 voturi
A raspuns cangri (1,120 puncte) acum 11 ani Dureaza cam 30 zile sa se elibereze chitanta.