4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Pot circula asa ?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot circula asa ?

Salutari.Vreau sa imi iau o masina e inmatriculata RO in 2006 si trebuie platit timbrul de mediul la ea care e undeva la vreo 7-800euro.Ce vreau eu sa fac este sa trec masina la fiscal pe numele meu si sa nu o mai inmatriculez sa ramana numele fostului proprietar pe talon si sa merg cu ea asa. Ar fi vreo problema ?
A intrebat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 10 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani nu este nici o problema dar trebuie sa nu iti scrie pe talon instrainat
0 voturi
A raspuns figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 10 ani Si in cazul in care vreau sa ies cu ea din tara ? Nu intampin probleme?

Comentarii:

A comentat mirel_tuning (5,810 puncte) acum 10 ani da cel mai corect asa cum zice robert ...iti zic din experienta se poarta in italia chestia asta poate si in alta parte sicncer nici capul nu o sa te doara daca iesi cu ea din tara cu procura facuta
bafta
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani sincer nu intampini ,daca vrei sa fii sigur fati o procura

Comentarii:

A comentat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 10 ani Adica in momentul cumpararii masinii sa vorbesc cu vanzatorul sa ii explic cum vreau sa procedez si sa ii spun si de procura ?Si daca zice ca nu e de acord stau asa fara procura?
0 voturi
A raspuns yda (1,020 puncte) acum 10 ani daca te intelegi cu proprietarul masini  cand o cumperi si nu iti scrie in talon (instrainat catre...) e ok .... daca nu ai bani sa o treci pe tine poate va intelegeti sa ai platesti impozitul  si sa ramana tot pe el pana strangi tu banutii necesari pt taxa asta nesimtita iar daca ati mai face si o procura la notar in care sa fi trecut tu ca utilizator poti sa circuli cu masina unde vrei tu si nu ati are nmeni treaba ..... MULTA BAFTA  SI DRUMURI CAT MAI BUNE

Comentarii:

A comentat figo_jr2008 (2,560 puncte) acum 10 ani Era cel mai bine asa dar nu il cunosc pe om si practic eu ii dau banii pe masina si masina ramane tot pe numele lui.Ma gandesc sa nu mi faca vreo surpriza.Asa daca o treceam la mine la impozit si ramaneam cu actele pe numele lui nu avea ce sa faca.In concluzie pot sa o trec la mine pe impozit si sa raman cu actele pe numele lui si sa imi faca procura ?
0 voturi
A raspuns yda (1,020 puncte) acum 10 ani Eu am trecut prin situatia ta in urma cu vreo 5-6 ani si am facut exact asa cum ai vrea tu sa faci si a tinut figura  ...... am facut un cotract la un birou de imatriculari,  am trecut masina la impozit pe mine si in talon nu a scris (instrainat ....) , proprietarul mi-a dat o copie de buletin sa o am pt . asigurare  si in fiecare luna faceam un contract (fictiv) in caz ca ma operste politia si treaba a fost ok ... am circulat asa vreo 4 ani fara probleme  dar am condus decent.. fara radare luate , rovinieta platita .... singura problema pe care o poti intampina e cazul in care politia ati ia talonul  pt ca tre sa mearga proprietarul dupa el sau sa iti faca tie o procura la notar .