4Tuning.ro > 4Tuning Help > Taxa auto 2012 > Se poate impune o masina la pr...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Se poate impune o masina la primarie fara schimbarea proprietarului?

Buna,

 

Vreau sa trec masina de pe sotia mea, pe mama mea noi fiind taneri si asigurarea pentru motor de 1.6 e 1600 ron pe an.Am fost la firma de inmatriculari NO PROBLEM din iulius mall timisoara, si se pare ca nu apare taxa platita la ANAF si nu pot dovedi nicicum ca s-a platit masina chiar daca e inscrisa in 2007 , leasingul nu gaseste o astfel de dovada (OP sau altceva).Am mers sa iau cartea si se pare ca masina au impus-o la primarie pe mama mea fara sa ma anunte, eu acum vrand sa renunt la toata  procedura deoarece nu sunt cretin sa platesc 3800 de euro pentru taxa aiurea.

Pot avea probleme din aceasta cauza?cum o pot trece din nou pe sotia mea chiar daca ea e pe talon cu numele vechi?
A intrebat dFender (120 puncte) acum 10 ani in categoria Taxa auto 2012
Distribuie pe Facebook

2 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 10 ani daca in carte si talon e sotia ta nu ai nici o problema in trafic.iar daca e la primarie inregistrata pe numele mamei tale ea va plati impozitul si va primi amenzile,ca sa o bagi din nou la primarie pe numele sotiei trebuie facut un contract de v-c intre mama si sotie + o fisa de inmatriculare si cereri de scoatere si intrare la primarie.
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 10 ani Degeaba treci masina pe mama ta. Asigurarea nu e valabila daca titularul este altul decat cel din talon. Cunosc pe cativa care au dat-o-n bara cu faza asta si au avut de platit daune din buzunar. Eu plateam la fel ca tine (800 lei pe 6 luni= 1600 ron pe an). Acum platesc 250 pe an la noua masina(am lasat-o pe fostul proprietar care are 30 de ani). Oricum e imbacsita treaba cu asigurarile la noi in tara. Noi care suntem mai tineri platim pe un an cat un mosneag in 8 ani