4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > are ceva daca dormi in masina ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Are ceva daca dormi in masina in germania?se ia politia de tine?ce probleme pot aparea in situatia asta?

vreau sa plec in germania si un timp nu voi avea cazarea.are ceva dak dormi in masina?
A intrebat mrgeo (5,100 puncte) acum 12 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 12 ani Nu au treaba cu tine cat timp stai tras intr-un peco sau o parcare amenajata pe autostrada exclus banda de urgenta!!!

Comentarii:

A comentat mrgeo (5,100 puncte) acum 12 ani pai eu ma cam refeream sa dorm la destinatie...in germania in masina...vreo cateva zile....ce zici?
+2 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Exclus in marginea oraselor sau aiurea prin parcari.Cu siguranta politia te va intreba de sanatate.

Comentarii:

A comentat mrgeo (5,100 puncte) acum 12 ani pai eu ma cam refeream sa dorm la destinatie...in germania in masina...vreo cateva zile....ce zici?
+3 voturi
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 12 ani Poti sa dormi atata timp cat destinatia ta are si o parcare gen un peco mai mare unde dorm si tiristii!!!De vine militenii nu au ce sa iti faca atata timp cat  masina ta nu incurca cu ceva pe acolo eventual iti iau datele!!!

Comentarii:

A comentat mrgeo (5,100 puncte) acum 12 ani asa am presupus si eu...mai ales k leas putea spune ca am venit sa vizitez pnm...
A comentat mrgeo (5,100 puncte) acum 12 ani dar tu de unde stii acest lucru?sau pur si simplu doar presupui?
+3 voturi
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 12 ani Am fost pe la nemti si prin multe parti nu au treaba cu tine atata timp cat nici tu nu ai treaba cu ei!!!daca nu gresesti nu au treaba cu tine cam asta este ideea dak mergi cu masina cu numere straine(inclus cele romesti k tot straine is pt ei).In principiu rovinieta sa ai si dai ca migu pe autobahn

Comentarii:

A comentat mrgeo (5,100 puncte) acum 12 ani multumesc pentru sfat
A comentat CtinBogdan (1,000 puncte) acum 12 ani Pe germania nu trebuie vigneta , doar pe austria si ungaria.
SI nu , nu iti fac nimic politistii daca dormi in masina .. incearca sa dormi in parcari gen peco sau cele dupa autobanda ! sau intr-o peco unde dorm si tiristii . drumuri bune !
+2 voturi
A raspuns diclatu (2,490 puncte) acum 11 ani Pleci in Germania ca sa devii boschet? Te duci la cersit? Ce plm cauti in Germania ca sa dormi in masina? Vrei sa ne faci de ras? Stai draq acasa.....boschetule...