4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > Autostrada Transilvania

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Autostrada Transilvania

Va rog sa ma ajutati cu niste informatii in legatura cu Autostrada Transilvania (A3)  . As avea nevoie sa stiu traseul si kilometri disponibili in momentul actual daca se poate , am cautat pe Google si pe site-ul official al proiectului dar nu sunt sigur de actualitatea informatiilor.  In plus as mai dori si alte informatii in legatura cu eventuale radare .
A intrebat emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 12 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 12 ani Trebuie sa jefuiest vreo banca si trebuie sa fugi pe acolo?
A comentat emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 12 ani Nu jefuiesc nimic .Vin din Italia si vreau sa stiu prin ce punct de frontiera sa intru in Ro pentru a lua autostrada A3.
A comentat Sevastian_Vr6 (3,540 puncte) acum 12 ani Iti dai seama ca glumeam. Unde esti in italia?

4 Raspunsuri

–5 voturi
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Vrei sa te dai si tu cu 300km/h cu pisicuta inscrisa pe Bulgaria ?

Comentarii:

A comentat TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani numai 3 cu pisicute pe bulgaria? Stiu ca sunteti mai rusinosi.. hai curaj!
A comentat emmanueldennyss (2,190 puncte) acum 12 ani Arogantule daca a inscrie o masina in Bulgaria inseamna a economisi vreo 3000 de euro eu nu vad nimic rau in asta.
A comentat TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Nu economisesti nimic pentru ca nu-i ai in primul rand. D-aia o inscrii in Bulgaria.
A comentat Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani mda,inca unu care se baga in seama cu japca.
tea tarait vaca prin porumb pana tiai luat calculator sa intri pe situ asta si akm te dai si u smecher.roaga vaca sa te taraie inapoi de und ai venit.

Cel mai bun raspuns:

+5 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani A3 incepe la iesirea din Gilau ( venind dinspre Oradea) si iese dupa Campia-Turzii,lungime totala 60 km,10 km mai putin decat pe ruta de Cj-Feleac-Turda-Campia Turzii si circa o jumatate de ora economie de timp.

Alte raspunsuri: (2)

+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Autostrada incepe la Gilau si se termina la Turda, aceasta autostrada desfasuranduse pe o lungime de 55km.

Salut
:)

Comentarii:

A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Gresit.
Se termina dupa Campia Turzii.
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani In primavara am fost si era pana in Turda din cate imi amintesc.
Salut
:)
A comentat TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Au scapat de giratoriu si au lungit-o.
+2 voturi
A raspuns col (43,630 puncte) acum 12 ani

editat de col acum 12 ani

Autostrada Transilvania incepe aproape de Gilau se termina la iesirea din Campia Turzii.Stiu sigur pentru ca fac naveta saptamanal pe traseul Cluj-Tg Mures.Vad des o masina a politiei echipata cu radar pe directia de mers inspre Campia Turzii si care stationeaza in diferite locuri intre Turda si Campia Turzii.Drumul este foarte bun si nu foarte aglomerat dar  in unele locuri mai pot aparea si caini pe autostrada.