4Tuning.ro > 4Tuning Help > Legislatie Auto > Pot circula pe autostrada si i...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–1 vot

Pot circula pe autostrada si in străinătate cu permis a1 obținut in România??

Salut! In cateva zile o sa împlinesc 16 ani, vreau sa dau de permis cat. A1, si as vrea sa știu daca pot circula cu motocicleta de 125 : 1) pe autostrada in România, 2) pe autostrada si alte tipuri de drumuri publice din străinătate (Italia/Germania/Austria/Elveția/Franța, eventual si pe traseul spre Ro.). [cu permis obținut in romania] P.S. [offtopic] Pot trece granița daca nu sunt in același vehicul cu părinții? (Eu sa fiu cu motocicleta iar ei cu mașina) ca tare ma bate un gând :))
A intrebat bogdan_bp (340 puncte) acum 10 ani in categoria Legislatie Auto
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Synck (4,050 puncte) acum 10 ani vrei sa mori si nu stii cum ? cu motor de 125 cmc pe autostrada....

Comentarii:

A comentat bogdan_bp (340 puncte) acum 10 ani hai sa nu exageram. ce se poate intampla...? :))
–1 vot
A raspuns rubenmoto (2,100 puncte) acum 10 ani merge ma, cum sa nu mearga motor de 125 pe autostrada? nai mai vazut? merge.....dar nu stiu la granita fecior , intereseazate si tu dute la politie:))....apropo cat costa A1? si de unde esti? ;)

Comentarii:

A comentat bogdan_bp (340 puncte) acum 10 ani n-am prea circulat pe autostrada, in romanica nu prea avem, si unde avem, n-am avut eu treaba, iar in afara, n-am stat sa ma uit dupa motoare. am intrebat pt ca n-am gasit un raspuns concret la nimeni. permisul nu stiu cat o sa ma coste, am inteles ca undeva intre 400-600 RON, depinde de scoala, instructor, ceva... si sunt din Galati
A comentat rubenmoto (2,100 puncte) acum 10 ani aha... ok mersii...si bafta ;)
0 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani N-ai ce cauta cu motor de 125 cmc pe autostrazile europei , ca-ti rupe fashul potera.

Comentarii:

A comentat bogdan_bp (340 puncte) acum 10 ani Esti sigur, unii spun ca se poate, unii spun ca nu, unii spun ca depinde de tara, unii spun ca-s prost si ma baga acolo de unde-am iesit.   pe mine ma intereseaza in special cum e treaba in Italia, ca s-ar putea sa ma duc eu sa iau/vad motorul si o sa stau vreo saptamana pe acolo si va trebui sa ma deplasez intre cateva orase, pe autostrada, ca-i mai simplu si mai rapid. Nu stiu daca o sa in aduc pe roti ca-i prea complicat, deci nu ma intereseaza prea tare cum e in restul tarilor
A comentat turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 10 ani In Italia ai voie cu motor de peste 350 pe autostrada si implicit permis A full.
Drumuri line.
A comentat bogdan_bp (340 puncte) acum 10 ani aha... multumesc
+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani nu ai voie...
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Nu poti circula