4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > De unde pot cumpara T-u ca ace...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

De unde pot cumpara T-u ca acesta??

Buna ziua,satul de atatea scandaluri (pentru locul de parcare) am discutat si cu inca 2 vecini si am hotarat sa achizitionam 3 T-uri

Am studiat diferite modele,insa toate mi s-au parut fragile...

Astazi am gasit un model de T care pare mai mult decat teapan!

Doresc un magazin de unde as putea achizitiona sau pe cineva care m-ar putea ajuta....

DOAR BUCURESTI!!!!

Va multumesc anticipat

Imagini atasate

A intrebat Ghosty4cs (830 puncte) acum 12 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Cel mai bine te duci la un sudor si iti faci...nu cred ca o sa gasesti de cumparat.
+1 vot
A raspuns luxi (5,720 puncte) acum 12 ani dar ai grija sa nu primesti reclamatie la primarie sau la politie, ptr ca obstructionezi un loc de parcare. daca locu de parcare e platit sau cumparat, ai tot dreptul, daca nu, ma gandesc ca ar putea fi ilegal.
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Daca nu vrei fix modelul din poza poate facem o afacere si iti fac eu 3 bucati in "T"

Comentarii:

A comentat Ghosty4cs (830 puncte) acum 12 ani Lasa-mi un id de mess.
–1 vot
A raspuns Soundstream (26,750 puncte) acum 12 ani Am parcat eu odata pe locul unuia la 12 la pranz si a venit ala nervos ca el e smecher ca e locul lui platit. Am chemat politia rutiera si acestia au spus ca desi plateste locul de parcare nu are dreptul la el decat de la 22:00 pana la 6:00. Asa ca mie nu miau facut nimik si lui iau dat amenda pentru perturbarea linistii publice. Deci oarecum nu ai voie sa obstructionezi acel loc pe timpul zilei sub nici o forma.

Comentarii:

A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani locul platit trebuie sa fie liber de la ora 5 sau 6 seara pana dimineata la 7 sau 8,nu de la 22 seara....de la 22 incep orele de liniste!
0 voturi
A raspuns Ghosty4cs (830 puncte) acum 12 ani Sincer,crede-ma ca m-am saturat..ca mereu eu sa curat locul/etc si sa vina cate un bou....(nu-l pot numi altfel) si sa parcheze in locul meu,cu toate ca locul este marcat,etc
Au noroc ca sunt un om cu scaun la cap..si nu fac urat(precum au facut alti vecini),aruncat bolovan etaju 6-7,etc=Plafon PRAF,cauciucuri taiate....etc

Comentarii:

A comentat julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani lasa-mi te rog un numar de telefon si te sun eu,stau mai rar pe mess si in plus nu prea imi vine sa dau id-ul,sper ca ma intelegi ;)
A comentat Ghosty4cs (830 puncte) acum 12 ani 0785728450 Ionut