Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Este bun Gps-ul ?

Sall

Aplicatia ( harti ) cu gps-ul activat fara internet este bun ? , in bucuresti vad ca merge bine , dar pana in germania ?

MS
A intrebat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns miky.a (2,750 puncte) acum 9 ani salut...pana in germania fara net nu te va ajuta cu nimic...eu am fost de la bucuresti la vl si pe la jumatatea autostrazii am dezactivat datele mobile.....dupa care imaginea de pe telefon a devenit blurata si apoi na mai aparut harta de loc...e posibil sa iti arate doar drumul pe care trebuie sa mergi si daca te descurci cu atat e ok si te poate duce

Cel mai bun raspuns:

+1 vot
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Salut!
Eu folosesc gps offline Sygic,dupa o saptamana va trebui sa cumperi cateva functii(de care ai nevoie neaparat).Hartile sunt descarcate gratis.Destul de bun in oras,la drumuri mai lungi i se intampla sa uite pe unde e(in cateva luni de 2 sau 3 ori).Ramane ideal gps dedicat,cele de pe telefon/tablete,mai ales google maps(cel folosit de  majoritatea,descris de tine) sunt destul de limitate.

Comentarii:

A comentat robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 9 ani Ms . Azi l-am instalat pe sygic gps-ul trebui sa fie  activat nu ? Se descurca bine in afara tarii?
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 9 ani Eu il folosesc doar in it.O cunostinta a cumparat functiile (versiunea pro) si ii merge in toata europa fara probleme.

Alte raspunsuri: (2)

+1 vot
A raspuns rxy96 (3,950 puncte) acum 9 ani nici sygic nici cel original .folosesc igo primo v2.0.e bun pt toata europa taicamiu il foloseste pe camion si merge f bine ..poti sa setezi profilul gen camion autobuz taxi turism etc .nu am idee cum sa ti-l trimit caci e f bun . daca gasesti o modalitate te ajut :)
+1 vot
A raspuns Driver09 (49,100 puncte) acum 9 ani Mai puteti lua in considerare IGO sau NAVIGON.
Le am folosit ambele  fara probleme.