4Tuning.ro > 4Tuning Help > Trasee, Sosele, Scurtaturi > Pe cine sa informez despre un ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pe cine sa informez despre un canal fara capac?

Buna seara.

La mine pe strada de cateva saptamani este un canal descoperit! Nu ar fi o problema daca acesta ar fi pe mijlocul benzii dar este chiar pe unde calca roata stanga...

Imi poate spune cineva unde ar trebui sa sun sau sa merg pentru a pune naibii un capac pe acel canal?

Va multumesc.
A intrebat SB66JKN (1,240 puncte) acum 10 ani in categoria Trasee, Sosele, Scurtaturi
Distribuie pe Facebook

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani faci o sesizare la firma care se ocupa de apa/canalizare in zona ta...

7 Raspunsuri

–16 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani daca nu ti convine canalu ala .. i-a doua scanduri  si un fier pe mijloc si rezolva probl ..    la gura aia de canal are un suport asa gen unde era capacu .. si cu scandura / fier cv .. " astupi " ... si cand cineva da cu roata acolo numai isi rupe masina !!! poate circula mai departe .. ar fi un gest frumos din partea ta sa faci asta... oricum astia de la primarie nu l astupa pana nu isi rup cativa masinile acolo !!!!!!!!!!!!!!!

Comentarii:

A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Asta e raspuns ? Improvizatii cu scanduri.....
A comentat SB66JKN (1,240 puncte) acum 10 ani am semnalizat canalul ca este descoperit astfel incat sa poata fi observat atat noaptea cat si ziua...

Cel mai bun raspuns:

+4 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Te duci la primarie, iar ei la randul lor trimit pe cei care se ocupa cu aceasta activitate ( canale.... aia de la apa......etc. )

Comentarii:

A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani te duci la primarie si se rezolva la alegeri ! hai ma lasa ma cu prostiile astea !! te dai expert pe aici si dai tu raspunsuri bune .. colegu .. i-a frate doua fiare mai late si astupa groapa aia .. ca oricand poate sa intre unu sa rupa masina in doua acolo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Daca la tine in ``sat`` sau in Oltenia..... cine stie de unde esti asa se rezolva imi pare rau, insa la mine in Timisoara, se rezolva imediat totul...... daca nu imediat in 48h lucratoare se rezolva.
Tu vorbesti de raspunsuri bune ?
Copile, nu te mai agita ca un pepsi si ia o pauza de pe 4tuning.
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Ai 123 voturi + si 482 -........ oare de ce........ te-ai intrebat ?
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani am 25 de ani in primu rand si in al doilea rand .. asa e la noi pe aici in sudu RO - anunti o gura de canal si o face dupa ce isi rup masina nu stiu cate persoane ! poate la tine o fi altfel eu vorbesc de Sudul Romaniei ! .. si nu e problema ta cate minusuri am eu ... dar expert nu esti sa stii ..
A comentat LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 10 ani Dupa raspunsuri reale.......... nu sunt expert, iar tu esti bun RAW !!!
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Zana_whisky!!! uite ca eu, in Timisoara am semnalizat la firma care se ocupa de apa si canalizare in oras, si a doua zi au venit cu alt capac ( si culmea, nu era campanie electorala...). capacul il rupsese un camion de gunoi

Alte raspunsuri: (5)

+1 vot
A raspuns nelutzu_nelutzu (4,650 puncte) acum 10 ani salut,ia un prieten cu tine in auto,opresti la 20 cm de gura respectiva apoi suni la 112,explici ca era sa iti distrugi auto s.a.m.d si vrei sa semnalezi neregula iar de acolo o sa fi directionat la rutiera ori la drumuri....trebuie sa iei atitudine,ramai pe loc pana vine cineva(personal de 2 ori am facut asa -1 data am intrat in postul de politie si au sunat ei la drumari,a 2 oara  am sunat la 112 pentru cazuri asemanatoare)bafta ....

Comentarii:

A comentat SB66JKN (1,240 puncte) acum 10 ani cred ca asa o sa procedez pentru ca primaria noastra nu prea e interesata de drumuri si de starea acestora. :)
0 voturi
A raspuns vicu (1,270 puncte) acum 10 ani la primarie trebuie sa mergi. si nu te lasa pacalit de site-urile primariilor - reclamatiile, plangerile online, sunt inutile!
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Trebuie sa mergi la primarie,cum s-a spus mai sus in unele zone se remediaza imediat in altele stai muuuult si bine pana se remediaza
0 voturi
A raspuns SB66JKN (1,240 puncte) acum 10 ani Au rezolvat problema! Au pus un semn de ocolire prin stanga... :|
+1 vot
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Asta e rezolvare,inloc sa puna un capac