4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > bmw 36 proiect de drift

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Bmw 36 proiect de drift

pot monta un motor M pe un sasiu  E 36  (318) , fara sa apara probleme in timp ?
A intrebat Mihai D.K. (1,100 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+8 voturi
A raspuns myker22 (27,370 puncte) acum 12 ani nu cred ca este acelasi. la baza este, forma si amplasamentul, dar asemanarile cred ca se opresc aici. motorul il poti monta, poate cu mici ajustari, dar sasiul trebuie sa suporte putere si cuplu duble fata de original, gandeste-te si la diferentele de greutate. cu siguranta va trebui ranforsat. partea buna este ca am vazut si v8 de m5 pus pe ursulet, deci conteaza cat de bine o faci, bafta.

Alte raspunsuri: (4)

+3 voturi
A raspuns liviuio (15,820 puncte) acum 12 ani se poate monta am vazut eu, dar trebuie sa schimbi tot, si cand zic tot ma refer la absolut tot, nu va ramane decat caroseria care si ea la randul ei trebuie bine ranforsata si rigidizata.la frift conteaza enorm suspensia si trebuie facut o modificare la directie ca masina sa poata vira mai mult. intra si cauta o sa gasesti o gramada de materiale.bafta!
0 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Nu vei avea nici o problema, daca schimbi tot ce trebuie si bine.
Cand faci asta, dute la un mecanic nu bun... ci foarte bun. Care se ocupa numai cu dinastea. Dai un ban in plus la om, dar sti de o treaba.
Iti urez multa bafta.
P.S : motor. de 3.2 ? Ala stiu ca merge 100%,
+1 vot
A raspuns Mitza Fillyp (3,040 puncte) acum 12 ani am vazut ce au zis baietii si zic fffff bine , dar nu crezi ca ar fi mai usor sa iei direct un M fara sa te mai complici . probabil ajungi tot pe acolo cu banii. cred ca  M5 pe ursulet avea B-13-TXA
http://www.4tuning.ro/masini-tunate-din-romania/b-13-txa-bestia-de-500-cp-4573.html
–1 vot
A raspuns turturik (3,800 puncte) acum 12 ani inainte sa faci schimbarile la masina.. gandeste-te la sigurantza ta... sa schimbi motorul e "usor" dar dupa trebuiesc multe alte modificari cum ar fi sistem franare.. rollcage..suspensie.. s.a. ..oricum multa bafta!