4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Cum sa pun un cd/mp3 player in...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+4 voturi

Cum sa pun un cd/mp3 player in paralel cu cel stok sl masinii?

Am un amic ce vrea sa`si puna si un mp3/cd player cu intrari usb si aux pe langa cd playeru masinii... Omu nu vrea sa renunte la cel d p masina k are satelitu ala de comanda la volan(megane 2 sedan). Vrea sa il puna in locul liber de sub cel original...Omu a apeltla mn k le am ku electrik, dar la masini nu m`am bagat niciodata... e de ajuns o legare tip paralel a cablurilor? sai implik cv mai mult?

Imagini atasate

A intrebat phanes (6,580 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns vwgolf19tdi (25,160 puncte) acum 12 ani Rezolvarea acestei probleme este xcarlinc sau dmc. Se monteaza pe cd playerul masini si ai usb si card.
+3 voturi
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 12 ani Nu se pot lega pur si simplu in paralel,trebuie sa aiba separare galvanica.
In acest caz recomand cu caldura apelarea la un electronist profesionist (sau maniac).

Cel mai bun raspuns:

+4 voturi
A raspuns MATTRIXTHEFT (520 puncte) acum 12 ani Sunt electronist profesionist . Are dreptate "turbojack" , in nici un caz nu se poate lega pur si simplu in paralel cu aparatul existent , trebuie construit un sistem care sa comute speakerele (difuzoarele) montate pe masina DE LA UN ETAJ FINAL CATRE CELALALT . Preferabil in mod automat , adica in secunda in care se porneste CD-ul montat auxiliar un mic bloc de relee sa faca automat decuplarea difuzoarelor de la aparatul original catre cel montat suplimentar . Altfel raman cuplate ambele amplificatoare finale ale celor doua aparate la aceleasi speakere , ceea ce duce implicit la defectarea cel putin a unuia dintre etajele finale . Iti recomand sa apelezi la un electronist care stie ce face .

Alte raspunsuri: (1)

0 voturi
A raspuns buggghy (8,600 puncte) acum 12 ani ar fii cam tiganie , dar iti cumperi o interfata goala si le cuplezi la acelasi boxe, aceiasi baterie .