4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > daca modific o masina in ceea ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+5 voturi

Daca modific o masina in ceea ce priveste esteticul ei(modificari radicale)este necesar sa trec iar pe la RAR,ITP?

este vb de modificari ale caroseriei si poate  chiar si ale motorului, inca nu m-am hotarat... oricum fiind incepator  ma gandesc ca ar fi necesare acte noi sau... eu stiu.   Vreo  idee de la cineva?
A intrebat magelan (320 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns vladon9999 (4,090 puncte) acum 12 ani Mai ales in cazul in care schimbi culoarea masinii trebuie sa treci pe la politie sa declari si sa schimbi talonul. Si daca faci modificari mai insemnate la motor iar trebuie sa declari pentru ca daca nu, e posibil sa nu se mai inscrie in norme la ITP si atunci ti se ridica talonul pana la rezolvare. Despre modificari la caroserie in afara de ce am zis deja despre culoare nu prea stiu sa iti mai dau alta informatie. Poate iti ofera un raspuns cineva care stie mai bine ca mine:D bafta cu masina
+1 vot
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 12 ani daca ii schimbi culoarea masinii tre sa treci pe la rar,motoru daca umbli in el fara sa il schimbi cu totu nu se intampla nimic..posibil sa iti ia ARR talonu daca depaseste fumu sau zgomotu admis cand te prinde prin trafic (prea putin probabil),in rest poti sa pui ce vrei pe ea sa o faci sorcova,mai putin lumini si luminite.
0 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Nu ai voie sa te atingi de lumini, sa incarci fierarie pe zona frontala (bullbar, belciug, piercing si alte zdranganele).  De alte mutilari nu se ia nimeni daca nu sari calu'.
Motorul trebuie sa fie "ala", sa aiba seria in regula, sa nu aiba modificata capacitatea cilindrica si numarul de cilindri [ :) ] si sa "iasa fumu' " pe tester.  Da' de ce vrei sa modifici motorul daca esti incepator ?