4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > De ce se opreste motorul in me...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

De ce se opreste motorul in mers?Deblochez din cheie,contact si porneste?

Am un Smart Roadster din 2004,pe benzina,60kw,din cand in cand,se opreste in mers.Daca scot cheia din contact,o deblochez,porneste imediat.Inainte de oprire,in bord imi apare un triunghi rosu.Am fost la tester si au zis ca nu are nimic.Citind diverse raspunsuri ale dvs,mi-am dat seama ca se intampla cand virez stanga.Se intampla destul de rar dar imi fac probleme ca incurc traficul.Ce poate sa aiba?Masina are 20.000 km la bord,nu a fost folosita.
A intrebat papucnicoleta (120 puncte) acum 7 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Este de la ESP;Program electronic de asigurare a stabilităţii. Cu ajutorul ESP-ului se poate creşte capacitatea de control asupra autovehiculului în situaţiile limită ale dinamicii de deplasare. De exemplu, în cazul curbelor luate prea rapid. ESP-ul extinde funcţia ABS si reduce pericolul de derapare, în orice condiţii ale carosabilului. Prin intervenţia punctuală asupra managementului motorului şi asupra frânelor, ESP-ul împiedică o posibilă derapare a autovehiculului. ESP-ul actioneaza în întreg domeniul de viteze şi se cuplează automat la fiecare pornire a motorului. Acest sistem poate fi cuplat şi decuplat în caz de necesitate, prin apăsarea tastei ESP. Dacă ESP-ul este decuplat, lampa de control este aprinsă în permanenţă. Acest lucru este însă recomandat numai în cazul rularii cu lanţuri de zăpadă şi în cazul suprafeţelor de rulare afanate, necompacte de exemplu zăpadă , nisip, pietris.(triunghiul care apare in bord ) !

Comentarii:

A comentat papucnicoleta (120 puncte) acum 7 ani Multumesc pentru raspuns.O sa verific daca este cuplat sau decuplat.O zi buna!
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani Daca apesi tasta ESP apare triunghiul si atunci este decuplat !daca triunghiul este stins atunci este cuplat si se aprinde in caz de alunecare dupa cum am spus mai sus !in concluzie triunghiul trebuie sa fie stins cand pornesti motorul !
0 voturi
A raspuns nickbudui (42,360 puncte) acum 7 ani o zi buna deasemenea !