4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > este interesant sa pui pe un B...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Este interesant sa pui pe un BMW sigla de M..?

poate...adica sigur ati vazut pe bmw'uri ..sigla M..pe sparte ..sau pe aripi...

oare este interesant sa ai sigla M..daca masina nu are treaba cu modelul M..

exact cum pot pune eu..pe sigla de AMG pe logan

sincer ...mi se pare ceva..gen COCALAR BMW
A intrebat cj-92-amy (210 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

11 Raspunsuri

+5 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Pai este ceva cocalar chestia asta.Eu am mai vazut sticker 4tuning pe multe dacii 1310 (nimic rusinos dar sunt "tunate" in ultimul hal si in al doilea rand nici macar ingrijite. Acum 2 zile m-am intalnit cu o cunostinta din liceu si omu avea dacia 1310 (nimic rusinos) o aripa stanga si usa din stanga era alta nuanta de culoare. niste capace foarte odioase (cromate asa dar exfoliate ,folie pe geamurile laterale si chestiile alea la stergatoare cromate asa...(cromate nu stiu exact cum se numesc) in spate si in fata avea folie neagra impotriva soarelui,guri de aer false cromate si  si ce credeti un sticker 4tuning pe luneta si il intreb ai cont pe 4tuning si zice nu si il intreb tu crezi ca ti-ai tunat masina si el zice pai ce are nu arata frumos ? asa uitandu-se urat la mine... Il intreb dar de unde l-ai luat si zice pai am mai vazut prin oras si am vrut si eu sa imi pun... si cand sa plece pleaca cu demaraj in forta sa imi arata el mie ca domne merge masina...
+3 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Sunt tot felu' de prosti si tzarani care isi pun sigla de "M". Mai bine merg cu bicicleta decat sa merg cu un BMW care are sigla "M" si nu este "M".
0 voturi
A raspuns 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Sa sti ca unele mai au si exterior de M...si din cauza asta unele au M sau poate si le-a pus ei dupa cumparare...
Si ca sa revenim la subiect un bmw pun sigla m pentru ca in primul rand ei cred:
-ce puternica este masina mea (1.6 benzina 115 cp )
-arata foarte frumos acel m
-si vecinul meu are tot m pe masina (are un m3 autentic care este atat de frumos incat ii este ciuda si mereu cand trece prin fata lui se gandeste ce sa ii faca la bmw-ul lui sa il aduca macar aproape de acela)
-citeste el pe net si observa pe site-uri de vanzari cele cu m au mai multi cai deci poate ii pacalesc pe vecinii mei si le zic ca este m
Plus ca dau foarte putin pe ea.

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani aaa am mai uitat de cateva ciudatenii am vazut  un mercedes c de prin 94 cu 3x amg (era abtipild nici macar sigla) pe spate unul langa altul ca nu cumva sa piarda cineva esentialul.
Cea mai ciudata intamplare din ultima luna a fost cand am vazut un logan cu yala inlocuita (cred ca sa dus) cu butuc din acela ca la usa de la casa...:|
0 voturi
A raspuns cj-92-amy (210 puncte) acum 12 ani oameni si oameni....oare astia nu se gandesc ca altii se pisa pe ei de ras..:))))

Comentarii:

A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani :))) TARANI SI TARANI... oamenii in Romania s-au obisnuit cu ei.
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Si sa sti ca multi nu se multumesc cu ideea de masina lor asta e atat merge atat poate,altii ii vezi ca zic ce masina mea nu merge ? pai tu sti ca i-am dat 200 km/h pe autostrada (dar asta nu are nici o relevanta...).Sau tipi cu daciile 1310 deci nu am nimic cu ei dar unii ii vezi pe drum ca merg cu ele de zici ca au mercedes mai sunt unii cu zicala ce unde ajungi tu eu nu ajung ? (si pana am ajuns m-a tras curentu de am ajuns cu ochii si maselele umflate acasa ca omu mergea cu geamurile deschise la maxim era in stare sa isi faca gaura in sasiu sa mai aiba niste aer si mi vorbea ca ce masina mea nu merge iaute (incepea sa faca depasiri)....Sau acum un an pe autostrada mergeam in jurul la 170 si cand vad ca din spate se vad flash-uri,ma dau la o parte si cand trece vad ca era o 1310 galbena,dupa ma bag pe stanga ajung peste 170 (nu ma laud sau sa zic cat prinde masina mea...) 180 tot merg si il vad ca tot merge ma gandesc bai cat are pe bord dacia (180) hai trec de 180 si dabea dupa sa dat si s-a pus in spatele meu si tot mergea dupa mine si am vrut sa ma dau in stanga si nu am putut ca erau masini si nu aveai unde...(si m-a tinut ceva timp asa dupa mine tot nu se oprea,pana la urma l-am lasat sa se duca si nu l-am mai prins :|) ma gandesc daca puneam o frana mai brusca ce se intampla ? Si in plus omu ce motor i-o fi pus si i-o fi modificat si franele,suspensiile? dar dupa statura nu ii modificase suspensiile.Deci nu am visat dacia aia chiar mergea cu 185 km/h...
A comentat 54541251 (36,540 puncte) acum 12 ani Scuze de comentariu mare...
0 voturi
A raspuns Ionutz_mnu (20,600 puncte) acum 12 ani poi daca nu e M de ce sai pui?? te rade lumea. asta e parerea mea. salut si numai bn .
–2 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Depinde de om acum,eu sincer mi-as pune pe un e60 530i cu Kit M la exterior,dar sunt alti care isi pun pe e39 "dizal" sigle din acestea,aici mi se pare foarte cocalar,de ce sa iti pui frate M,in primul rand acea emblema nu da bine pe un kit stock,obisnuit si mai este si diesel,te faci de tot:>>>>.Am auzit si eu pe la un service,niste rromi,care vorbeau de masina unuia dintre ei si tot asa ziceau da frate e"full da'full" tot ce vrea gurita ta pe ea am" tu nu vezi cai "M" mai avea umpic si se lua cu ei la bataie:))))) si bineinteles ca saraca masina era un e39 525diesel,mai rapciugos el asa,scuzati-mi termenul,dar altfel nu il pot cataloga.
0 voturi
A raspuns dadi_t (37,630 puncte) acum 12 ani Nu stiu ce va agitati asa! Penibil este sa-ti pui doar o sigla care n-are nicio legatura cu acea marca si masina nu mai are nimic altceva modificat in "spiritul" siglei. Sa nu faceti o confuzie.

 Atata timp cat sunt modele Mercedes, BMW, Audi, de la cele mai slabe motorizari, diesel sau benzina, care ies din FABRICA cu pachet AMG, M sau S-Line, care e problema? Aceasta optiune o ai la cumpararea masinii de noua.
Ti-ai luat o optiune de design si nu spune nimeni ca trebuie sa-ti iei si motoarele consacrate. Ti-ai facut tuning   AMG, M sau S-Line si bineinteles ca emblema lor trebuie sa stea pe masina, chiar daca ai un motor slab, la fel cum iti pui pe masina Rieger, Irmscher sau mai stiu eu ce, daca ai facut tuningul la ei, fara sa umbli la motor.
–1 vot
A raspuns TheSketchulator (19,850 puncte) acum 12 ani Eu daca as avea M3 i-as da jos toate elementele care-l dau de gol si i-as pune kit de masina de serie (dinala cu bare negre nevopsite) si m-as baga la liniute :)

Comentarii:

A comentat sergiu88 (8,770 puncte) acum 12 ani bravo tot asa as face si eu
–3 voturi
A raspuns sergiu88 (8,770 puncte) acum 12 ani eu cred ca unele masini mai vin asa si de afara cu sigla ///M lipita pe masina si sa nu-mi spui ca sunt si aia cocalari
–3 voturi
A raspuns L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani In fond romanul face ce vrea el,cei place lui,mai rar sa faca ul lucru doar ca sa dea bine la lume.

Comentarii:

A comentat nicholas (290 puncte) acum 12 ani In primul rand sunt masini iesite din fabrica cu lucrurile astea pe ele. Nu cred deloc ca este un lucru rau, chiar deloc. Nu numai romanul face ce vrea sau ce ii place, dar asta chiar nu il vad un lucru rau.
–3 voturi
A raspuns bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani intrebarea ta e fara sens...pentru asa ceva puteai sa folosesti forumul si nu aici...

Comentarii:

A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani +1 care e nelamurirea ta defapt,vrei sa iti pui si tu si nu erai sigur? cam multe intrebari ce nu isi au rostul aici,pe masina iti pui ce sigla vrei,ca cel cu porche-ulcare avea cv de genul "porche m 1310" .normal ca te faci de ras cu asemenea aberatii,si normal ca in loc sa pui prostii cu m pe un 316(exclus kitul),mai bn iti dai un pumn in cap...
A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani pe bune nu inteleg...de ce ai comentat la raspunsul meu?!care a fost ideea?!
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Colegul baug88g3 c-am are dreptate,aceasta sectiune este destinata ajutorului(de unde si numele 4tuningHELP) sfaturilor,etc.
Aceasta intrebare o puteai posta pe forum si nu in aceasta sectiune.
A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani liviu ai vorbit ca sa te aflii in treaba...eu ce am zis mai sus???
  
"intrebarea ta e fara sens...pentru asa ceva puteai sa folosesti forumul si nu aici..."

exact asta am zis si eu iar @dany2good4u sa nu creada ca se potriveste pe golf 3 sigla de  M3 ca se inseala grav
A comentat dany2good4u (39,820 puncte) acum 12 ani cauta te rog pe 4tuning ca era pusa o poza cun un porche pe care era lipit aia cu "1310" si daca nu ma insel si sigla "M" de la BMW .nu am zis ca se potriveste sigla m pe golf :|  nu ai inteles comentariul meu,pur si simplu ti-am dat dreptate,asta era ideea principala,intrebarea este fara sens...ps:mai e valabil concursul ala cu uleiul de apar iarasi intrebari aiurea pe forum?
A comentat L!V!U (42,750 puncte) acum 12 ani Din cate stiu eu nu mai este valabil de mult.
A comentat bau88g3 (15,780 puncte) acum 12 ani oke dany..scz daca am parut putin artagos...sal