4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Folie faruri

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Folie faruri

Am gasit o firma de Detailing care aplica folie pe faruri si stopuri(fumurie si transparenta)....daca montez la aceasta firma ...o sa am probleme cu politia?
A intrebat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning

editat de asandulescu acum 12 ani

Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Trick (3,290 puncte) acum 12 ani Conform legii ai voie si iar nu ai voie, acuma depinde de ce politist dai, unu care e indulgent si nu iti cauta nod in papura si alti care te ard si daca ai zgariat putin faru.

In legislatia rutiera spune ca nu ai voie sa modifici nimic din constructia masinii gen faruri, stopuri chiar si folie geamuri.

Ramane la aprecierea ta!
+1 vot
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani Teoretic nu ai voie, dar nu cred ca politia rutiera cand te opreste, fix de stop-uri se leaga.
Salut
+3 voturi
A raspuns LiquidTW EXPERT (161,390 puncte) acum 12 ani PS : Eu am avut un A6 din 2000, stop-urile erau cu folie neagra, deabia vedeai cv in ele. M-au oprit de atatea ori si nu am avut probleme, pana era sa dea de 2 ori 2 fra*eri in mine, franand cu scartzait de roti, iar dupa le-am dat jos. Pentru siguranta ta mai bine nu iti pune !

Comentarii:

A comentat vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani si eu am avut si le-am dat jos din acelasi motiv... arata bine dar ii pui in pericol pe ceilalti participanti la trafic pt. ca se vede slab lumina de la frana.
+1 vot
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 12 ani Ma uit intotdeauna cand coboara soferul unei masini cu stopuri de-astea sa vad daca nu poarta si o pana in fund sau un belciug in nas, la fel si in cazul limuzinelor sau (mai rau) SUV-urilor vopsite negru mat.
Dar asta sunt doar eu si poate cateva babe smochinite si demodate. In schimb, o gramada de operate vor asuda inghinal si o sa le vibreze pungile cu ser fiziologic de pe torace la vederea acestor minunatii (din fericire chimia a progresat si cauciucul siliconic se sparge mai greu  decat in trecut).
Si daca trebuie sa alegi intre admiratia operatelor si celor care au uitat sa-si faca face-lift, ce-ti mai pasa ce zice politia ?
(Chiar am vazut azi dimineata un Cayenne ca scapat de la Copsa Mica, "belea" cum ar zice operatele)
–3 voturi
A raspuns bogdancraciun (230 puncte) acum 12 ani buna!...la me de cate ori ma opreste se leaga de stopuri si acum si de farusi ca leam suflat putzin cu lac si am pus si cv grame de negru in lac si leam dat o tenta de mai inchis si imediat le-au obs jegosi......mai mult depinde in ce perioada te opreste daca au de indeplinit norma de amenzi ai luato-n freza...:))))...ca mine cu o amenda de 14 milioane:)).....2 sapt am fluierat de unu singur si noaptea:)))))))
0 voturi
A raspuns BDYx (1,380 puncte) acum 12 ani puteti sa va puneti folii pe faruri si dupa aceea de fiecare data cand iesit cu masina sa aveti frica sa nu va prinda politia ca aveti folie pe faruri
cel mai sigur este un spray care ofera lucrurilor transparente o tenta de nuanta inchisa si nu veti avea probleme cu politia asta in cazul in care le aplicati pe stopuri si nu pe faruri iar pe faruri eu unu nush ce sa va spun