4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Folie pe faruri??????

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

–2 voturi

Folie pe faruri??????

Se va lua politia de mine daca montez folie pe faruri si pe stopuri(indiferent ca e folie neagra,rosie,galbena etc.)Arata foarte bine dar nu stiu daca e si ok ca legalitate si sincer nu am chef sa dau niste bani ca sa imi iau amenda sau sa ma puna sa dau folia jos ca sa nu imi ia certificatu...si daca e ok ca legalitate va afecta folosirea farurilor si stopurilor??adica se va vedea la fel de bine si cu folie si fara?

 

Va salut!!!

Imagini atasate

A intrebat ap3cik (23,590 puncte) acum 10 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+6 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 10 ani

editat de Bogdan_03 acum 10 ani

Referitor la ultima intrebare, normal ca intensitatea luminii va fi afectata la o folie fumurie. In loc de folie se mai poate aplica spray "smoke", cu care, daca inchizi la culoare plasticul in limita bunului simt, te lasa lumea in pace (eventual te pune sa aprinzi avarii, stopuri,etc pentru a vedea cat de clara e lumina. Un prieten a scapat doar cu atat si cu sfatul ca pe viitor sa le schimbe la cele normale. Daca le duci la un negru puternic, ai toate sansele sa se supere domn' agent. Nu uita ca pozele care le-ai postat sunt cu masini "de bo$$", care nu prea sunt oprite la controale pe marginea drumului. Poate e un fenomen pe care putini l-au observat, dar si cand arata la televizor despre cum isi face politia treaba oprind masini la controale, numai vehicule ale "oamenilor de rand" vezi trase pe dreapta, rare sunt exceptiile.

Comentarii:

A comentat rover_cabrio (23,880 puncte) acum 10 ani bine ai punctat aici !!!
+1 vot
A raspuns florentin54 (1,880 puncte) acum 10 ani De mine s-au luat, chiar daca am aratat documentul care notifica existenta foliei, din Germania/ original, netradus.
Dar nu am luat amenda. Probabil am nimerit un om bun. Eram prin Orsova; la noi nu cred ca aveam norocul asta!
Oricum, pretentia de aprobare RAR este o tampenie: este ca si cum ar trebui sa cer aprobare pentru a-mi instala pe proprietate perdelele la geam!
Oricum, "Paza buna, trece...". Asa ca mai bine renuntati. Eu nu o pot scoate, nu se dezlipeste, as renunta la folie, cu toate ca e folositoare la siguranta bunurilor din masina.
Va salut!
–1 vot
A raspuns ma_pricep (360 puncte) acum 10 ani daca pui folie de iphone 5, modelul anti glare, nu se intampla nimic!