4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Power box Brabus Ml320 nu vad ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+3 voturi

Power box Brabus Ml320 nu vad o diferenta prea mare, care ar putea fi problema?

Am fost azi la Colina Motors unde am achizitionat un Powerbox Brabus D6 III pt Ml 320CDI W164, din specificatii reiese o crestere de putere de 48cp si 90nm adica masina ar trebui sa aiba 272cp si 590nm, doar ca sincer sa fiu dupa ce am plecat de la ei nu am simtit nicio diferenta, doar consumul a scazut cu aprox. 1%, mentionez ca nu am condus decat vreo 25 de km. Care ar putea fi cauza? Am mai avut masini cu cresteri de putere, doar ca au fost obtinute prin remapare, unde cei 30 de cp chiar se simteau. Astept parerile voastre. Multumesc.
A intrebat b_o_g (150 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+4 voturi
A raspuns andreicln (1,600 puncte) acum 12 ani Pentru a verifica mai bine iti recomand o testare DYNO.
Aici gasesti un centru bun .
http://www.exelixis.ro/
+3 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Intai de toate presupunerile ar merge facut un test pe dinamometru,cu si fara powerbox
+1 vot
A raspuns dent_doctor1982 (1,100 puncte) acum 12 ani salut, nu inteleg de ec ai ales un powerbox o remapare e mult mai ok.... powerboxul pur si simplu pacaleste masina, adica face masina sa vada este mai frig cu vreo 15 grade, deci de ex.daca afara sunt 30 de grade masina vede 15 , deschide mai mult injectoarele si ai un plus de putere ,fiind frig afara acum masina nu o sa vada mare difrenta ca oricum injectoarele sunt deschise la maxim, daca ai fi pus powerboxul vara ai fi simtit cu siguranta dif,  sunt sanse chiar sa ai probleme cu pornirea cand o sa fie mai frig afara .. atunci o sa treb sa scoti powerboxul..