4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Proiect Tuning Fiat 500 1971. ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Proiect Tuning Fiat 500 1971. Vreau Ajutor?

Salut Tuturor

Azi eu am o lista de intrebari fiind ca la inceputul anul viitor vreau sa incep un proiect si prima data incep un proiect ca asta din cauza varstei mele. Momentan am 14 ani si cate va luni da sunt mic la varsta dar credeti ma am suferit de lucruri car m-au maturizat. Proiectul este se reconsturiesc cate va lucrur si sa tunez total un Fiat 500 65'-75' .. Masina pot fi condusa fara permis de la 16 ani si eu am 14 da dar pana sa aduc masina sa lucrez pe ea etc. imi ia niste timp si de aia vreau sa o aduc de la inceputul 2013 .. e scumpa putin dar am bani am lucrat ca sa le aduc si de cand am 8 ani incerc sa bag bani unde va si acuma am in total 2300 de euro .. in germania am gaist multe la 1500-3000 .. dar ii trebuie niste munca.. eu vreau sa o fac masina de masina .. vreau sa fac tot cu mana mea si intrebaril mele sunt!

Unde pot face un bodykit fiber glass in bucuresti .. la comanda! Vreau adresa si nr de telefon sa daca aveti idei de preturi.

Unde pot gasi vopsea de masini?

Si daca stiti un magazin , cine va care e specializat cu interior?

Scuzati ma daca la introducere vorbeam despre mine mult dar punctul meu era ca varsta nu e improtanta eu am pasiune masini tuning si mecanica de cand eram mic .. si multi aici pe site cand afla vrasta mea crede ca sunt un copil de ala cu bere tigari si facebook .. dar nu sunt .. si scz ma ptr gresali gramatice si o sa apreciez orice ajutor ..

Multumesc.
A intrebat arabul1 (280 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

6 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Deci tu ai 14 ani, clar nu vei avea bani sa faci ,,un tuning de moare lumea''!
Deci un bodykit se duce lejer la 500-600 euro!
Vopsitul masinii la fel vreo 50 euro piesa!
Daca vrei sa faci totul cu mana ta apuca-te si invata sa lucrezi in fibra, ca, daca faci lucrarea la un service nu e facuta de tine!
Cu fibra nu se lucreaza extrem de greu, dureaza putin pana te prinzi ce si cum!
Intra pe forum la fibra de sticla/carbon si vei gasi acolo tot ce ai nevoie!
Interiorul banuiesc ca o sa trebuiasca recontruit in totalitate, si aici cred ca tot din fibra le vei face, eventual imbracate in piele!
Oricum mai e mult pana iti vei aduce masina, asta daca o vei face!
pana atunci spor la treaba!
0 voturi
A raspuns arabul1 (280 puncte) acum 11 ani sigur eu intrebam de service ca sa maduc si vad .. si bani e problema dar nu mare .. pot sa i-au de la cine va si ii dau inapoi dar nu mult la o limita .. multumesc ajutorul .. daca mai ai informatii asi aprecia !

Cel mai bun raspuns:

+4 voturi
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani e de apreciat pe deoparte ceea ce doresti tu , dar totusi iti dau un sfat si sper sa il iei ca fiind constructiv:din ce citesc eu tu vrei extrem tuning iar modelul masinii sincer nu prea te ajuta .. mai degraba reconditionezi masina si o aduci cat mai aproape de forma si detaliile initiale si te bucuri de ea .. si mai si inveti cum e cu mecanica ,cu surubareala ce si cum se face ,incet incet cat despre ideea de a merge la un service sa vezi ce si cum lucreaza cu fibra iti zic ai bine sa nu ,acolo au scule comandate plus experienta .iti spun din proprie experienta ... si eu am invatat singur sa lucrez cu fibra si cum spun si colegii nu greu deloc ;) incearca de la chestii simple .... si avansezi ...
intai sincer eu as zice intai sa inveti si sa deprinzi ideea de mecanica .. cum functioneaza un motor cum si ce se intampla in acel motor apoi incet incet si restul si sa iti faci o idee despre autoturism nu numai ca  chestie pe care trebuie sa o modifici ca asa e trendul ci sa stii ce implica o modificare nu numai estetic dar si mecanic .. sunt multe lucruri de zis ....

Comentarii:

A comentat arabul1 (280 puncte) acum 11 ani salut .. aprieciez raspunsul si ma ajutat foarte mult .. dar eu nu vreau chiar extrem ca extrem .. e .. pff ... foarte departe de ce vreau eu .. eu simplu vreau un bodykit o vopsea rosie inchis furmoasa un sistem audio frumos .. inteior original alb .. si niste jante .. la motor sa shcimb niste piese pe acolo care sunt vechi .. extrem insemans sa modifici intreaga masina .. ce zici mai merge.. si la faruri si stopuri am ceva in gand .. dar nu stiu daca e cine va in bucuresti care pot face faruri si stopuri custom .. !

Alte raspunsuri: (3)

+1 vot
A raspuns Ticutzu (760 puncte) acum 11 ani Ca sa faci un Fiat 500 sa-ti vina sa-ti bati pruncii si muierea ai nevoie de tinichigerie, o vopsea exterior-interior facuta ca la carte si de elemente recromate. Nu are rost sa-i faci un body kit, strici frumusete de masina, mai bine concetreaza-te asupra altor chestii. Interiorul ti-l faci din ce vrei tu, cat te duce buzunarul si sa-i schimbi motorul si cutia cu ceva mai bun e destul de simplu cum poti vedea aici:

http://www.youtube.com/watch?v=RhRQlK_BrBY

http://www.youtube.com/watch?v=mco6CwMsIBs

Sper ca te-am avutat cu ceva, bafta multa!!!

Comentarii:

A comentat arabul1 (280 puncte) acum 11 ani multumesc .. apreciez ajutorul dar masina nu imi prea place look-ul original .. am in gand sa o fac low suspension .. jante pe 13 oz sport .. ceva sportiv .. mica si rea :D .. oricum .. multumesc raspunsul
+1 vot
A raspuns Just_Me_AXY (10,780 puncte) acum 11 ani cel mai mare dusman al tau va fi achizitionarea pieselor deoarece e un model italian destul de vechi iar la noi gasesti greu daca nu cumva deloc cat despre dezembrari nu stiu ce sa zic ...asta referitor la partea de motor ...

Comentarii:

A comentat arabul1 (280 puncte) acum 11 ani eu deja caut si salvez link-uri de piese in germania anglia .. vine cu DHL mai scump .. dar daca vre ceva tre sa dai ceva .. si ai dreptate e greu..
+1 vot
A raspuns lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 11 ani Pune mana pe carte, invata sa scrii corect si lasa minciuna. Unde ai lucrat tu de la 8 ani? Toti de aici am visat la asa ceva cand eram mici deci nu esti singurul.

Comentarii:

A comentat arabul1 (280 puncte) acum 11 ani

editat de arabul1 acum 11 ani

frate nu eram in Romania la opt ani .. lucram cu bunicu meu la un magazin mic in Baghdad .. si imi dadea niste ban acolo si le bageam unde va unde nimeni nu pot gasi .. si daca ai avut vise si nu ai avut abilitate sa le faci .. asta e problema ta .. dar eu am abilitate si acum am bani pentru proiectul asta .. am abilitate fizica .. si pasiune .. deci nu cred ca trebuie mai mult .. n-ai sa traiest  o "copilarie" ca omului irakian .. nu incerc sa fiu aici omul care tre sa iti fie mila .. dar doar sa iti zic .. ca am si lucrat am si economisit une ori .. si am acuma destui bani pentru a cumpara masina .. dar nu tuna sau reconstrui .. dar o sa fac tot ce pot sa fac ce vreau .. ori cum iti multumesc raspunsul
A comentat lawrentziu18 (9,790 puncte) acum 11 ani In fine, hai sa nu intram in polemici ca nu are rost. Bafta cu visul tau.