4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Se pot taia arcurile la skoda ...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Se pot taia arcurile la skoda fabia 1 ?

Am o Skoda Fabia din 2003 iam pus arcuri sport si nu a coborat ft mlt as mai vrea cam 1 cm 1 cm jumate  max mai jos si magandeam sa tai din arcuri dar nusht daca merg taiate sigur daca ma puteti ajuta cu cateva pareri ar fi perfect sa stiu ce am de fct . ms
A intrebat marius.hdu (410 puncte) acum 9 ani in categoria Tuning
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns bysconty EXPERT (109,230 puncte) acum 9 ani Cumpara o suspensie reglabila si ai rezolvat problema,daca tai arcurile nu rezolvi nimic.
0 voturi
A raspuns marius.hdu (410 puncte) acum 9 ani Stiu ca o reglabila ar rezolva problema dar momentan nu am cum sa cumpar una am arcuri sport pe masina dar na coborat`o mult as vrea sa fie ptin mai jos daia vreau sa incerc sa le tai dar nusht daca merg taiate tocmai asta intreb si as vrea sa ma lamureasca cineva cre stie sigur sau care a facut asta.....ms
+1 vot
A raspuns turbojack EXPERT (317,140 puncte) acum 9 ani Daca o cobori mai mult , bat amortizoarele la capat de cursa la orice denivelare si te poti trezi cu ele ca ies prin capota . :):):)
Nu faceti kkaturi de astea cu arcuri taiate pe amortizoare standard ca faceti masina inutilizabila si incontrolabila pe drumuri.