4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Asa e la orice folie ???

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Asa e la orice folie ???

Salut ... am montat astazi folie auto llumar pe geamurile din spate si luneta cu transparenta 5 % .. si dupa montare am vzt ca sunt niste bule sub folie ... mai erau 2 masini in garaj si la toti au montat in acelasi fel .... intrebarea mea este daca dispar bulele acelea in .3 -4 zile ...
A intrebat Puscasul (2,620 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

9 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns Robert-323 (62,980 puncte) acum 12 ani nu o sa dispara.....nu ti-a intins bine folia ala care s-a ocupat de ea
0 voturi
A raspuns vlad_wasluicity (1,670 puncte) acum 12 ani Ti-a facut treaba de mantuiala...trebuia intinsa cu o racleta. Spargele cu un ac fiecare bula si intinde cu o racleta ceva pana iese aerul.
0 voturi
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani Presupun ca ti-au dat si o garantie ? Daca da, poti sa te duci fara sa spargi nimic si ti-o schimbe din cauza ca este pusa prost !

Comentarii:

A comentat Puscasul (2,620 puncte) acum 12 ani am si garantie 5 ani ... dar chestia e ca nu e o bula sau 2 sunt mai multe si pe luneta si pe geam ... si la cealalta masina de langa mine la fel lucrau ..adica ma gandeam sa nu ma fi pacalit pe mn sa termine mai repede ...ok o sa vad ... sa le mai las 2 . 3 zile sa vad daca se duc singure daca nu o sa sun la ei ...
A comentat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani pai atunci e bine poate mai e posibilitate sa mai fi ramas apa pe sub folie . Din cauza vremii reci noaptea ele se vor usca mai greu . Eu am patit pe fata si nu erau bule de aer ci erau cu apa . Am sunat la cei care mi-au pus si mi-au spus sa o las 2-3 zile masina eventual intr-un loc cu soare ca sa bata pe masina/geam si sa se evapore. Am trecut la sfatul lor iar dupa 2 zile nu mai era nici o bula .
Dar poti sa te duci si sa vezi si sa intrebi daca sunt bule cu apa, sau bule cu aer ....
0 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Nu o sa se duca in 2-3 zile.Te duci la ei sa ti-o faca.Folia se pune cu lichid,si normal trebuia sa se intinda frumos.Bula aceea de aer cu o racleta se rezolva pe loc.
0 voturi
A raspuns vladdd (13,540 puncte) acum 12 ani acele bule apar si daca geamul are mici defecte si folia nu se lipeste bine pe acele mici puncte, atunci nu e de vina montajul, sau poate fii din cauza ca nu au intins folia bine
0 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Daca este vorba de partea de pe extremitatea geamului,sa nu fie vorba de acele punctulete negre,peste care folia se lipeste dar raman zone mici(punctulete) unde nu are cum sa se lipeasca folia...daca punctele sunt pe mijlocul geamului atunci astepta o saptamana doua si daca nu dispar mergi la ei sa schimbe folia.
0 voturi
A raspuns Puscasul (2,620 puncte) acum 12 ani multumesc ptr raspunsuri ...o sa vad daca se retrag singure daca nu ma duc peste ei :))))
0 voturi
A raspuns wheelman2009 (10,000 puncte) acum 12 ani bulele nu au cum sa se retraga singure, deci ori le lasi asa, ori te duci peste ei cu scandal, din pacate sunt multi care fac treaba de mantuiala, ca sa-ti ia banii cat mai repede.
0 voturi
A raspuns DariusZic (6,040 puncte) acum 12 ani bulele de aer se elimina cu piapatul pt folii si eventuala apa din bule  sa usca cu pistolul de caldura

Comentarii:

A comentat alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Daca bula este inchisa ermetic sub folie,pe unde naiba sa iasa?Daca se usuca cu pistolul de caldura,se transforma in vapori,si aia pe unde ies daca este inchisa ermetic?