4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > poate orice masina sa sune asa...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Poate orice masina sa sune asa daca ii pui toba sport?

poate orice masina sa sune asa daca ii pui toba sport? http://www.youtube.com/watch?v=nR8ZGGEnMeI&feature=related
A intrebat horjaalex (800 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani frate doar nu crezi ca ii pui o finala sau o toba sport cap coada  pe un matiz un logan sau orice masina care vrei tu si gata suna asa!Sincer sunetul asta asa puternic exact exact nu ai cum sa il mai faci este sunetul specific unui MUSCLER CAR AMERICAN!!!Insa un sunet apropiat ca putere si intensitate l-am mai auzit la un mithubishi evo IX de vreo 400caluti dar avea toba schimbata cap coada de inox cu finala de carbon tremura asfaltu cand statea si la relantiu iar dupa 4.000rpm iti piuiau urechile!Deci per total iti trebuie o masina destul de puternica si o toba schimbata cap coada destul de scumpa ca sa auzi un sunet apropiat dar in nici un caz IDENTIC!!!SI SINCER DACA ITI SCHIMBI TOBA PUNE FRATE SILENT CA NU REZISTI 5KM NICI DACA SCHIMBI PANA IN 2.500RPM BAFTA

Comentarii:

A comentat horjaalex (800 puncte) acum 11 ani m-am gandit la un golf 3 1.9, sau la un opel vecta b. dar sunt curios daca suna diferit intre diesel sau benzina si daca va afecta consumul.
A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani dintre cele 2 modele te sfatuiesc vectra b 1,8 16v dar mai bine condu alte masini cu toba sport mergi 2km accelereaza putin si ai sa vezi ca nu rezisti fara silent pe toba!suna frumos dar la un moment dat simti k fac creeri poc:))
A comentat horjaalex (800 puncte) acum 11 ani inteleg la ce te referi, mai ales la drum lung, sa ma duc de aici din baia mare pana la costanta cred ca ar fi ceva:))), vreau sa iti spun ca m-am indragostit de sunetul asta in gta old school (jocul pe pc), non stop eram pe ford mustang '69. pur si simplu iubesc sunetul asta si masina ford mustang boss 302.
A comentat ap3cik (23,590 puncte) acum 11 ani te cred dar in cazul in care esti un om de curand cu un trai decent nu te mai gandi la mustang insa poti sa visezi ca noi toti:(

Cel mai bun raspuns:

+4 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 11 ani Masina aia are un motor V8 si de aceea se aude asa.
Un V8 are un sunet specific,unele persoane cu ureche "muzicala" pot deosebi un motor V8 de restul.

Comentarii:

A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Corect, produce un soi de "tril", chiar si daca-i o vechitura de camion Bucegi.  Valabil si pentru motoarele V6 sau V12, fiecare are un sunet specific.
Chiar si un motor in 3 cilindri are sunetul lui, "apleaca" urechea la un Corsa sau la un Tico. Probabil ca sunetul cel mai "nemuzical" il produce motorul in 4, iar cei mai multi fani (intre cunoscatori, desigur), sunt ai sunetului V8.

Alte raspunsuri: (3)

0 voturi
A raspuns luxi (5,720 puncte) acum 11 ani Pe langa motor V8 mai e si capacitatea de 4000 4800 cmc care il fac sa toarca in felul asta.

PS. Poti sa fac sa sune asa, inregistrezi mustangul si pui la subwoofer. Altceva pe masinile alea sau oricare alta masina cu capacitate cilindrica de om normal, nu ai cum sa ai. Bafta la tunarit!!!!
0 voturi
A raspuns antonio.carsa (58,300 puncte) acum 11 ani se poate daca mai pui un motor pe langa cel existent:))) sau inca doua:))   Acel sunet este o simfonie de 8 pistoane in V amplificata de o evacuare custom. o opera. cine stie cunoaste
0 voturi
A raspuns harlequinm (380 puncte) acum 11 ani da.. se poate auzii.. loud cam pe orice masina.. uite exemplu cel mai bun aici..

http://www.youtube.com/watch?v=y-vAqivQTG0