4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > CUM COMAND PIESE DE PE EBAY?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

CUM COMAND PIESE DE PE EBAY?

salut as vrea sa ami comand cateva piese de pe ebay sau alte siteuri,dar nu stiu cum se face,ce garantie am ca nu ami iau teapa? transportul cat costa?(la un produs de 120 de dolari are shippingul tot atat) deci cum se procedeaza? astept raspunsuri multumesc anticipat
A intrebat Andrei RS13 (810 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

Cel mai bun raspuns:

+4 voturi
A raspuns workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Te inscrii (e gratuit), citesti cu atentie descrierea si instructiunile articolului dorit. Daca-ti convin, licitezi sau cumperi cu "buy it now". Atentie la mentiunile cu destinatii exceptate de la livrare si in general la toate instructiunile scrise cu litere mici.
Pentru plata se foloseste de obicei PayPal. Acesta este un operator de plati online care nu dezvaluie datele de card vanzatorului. Ai nevoie de un card de credit pe care sa il asociezi cu contul tau, se face o verificare, primesti un cod de la banca ce ti-a emis cardul, il transmiti operatorului (adica lui PayPal) si poti incepe sa faci plati. In continuare nu ai nevoie decat de o adresa de email si o parola, restul datelor sunt stocate de operator. Banca executa toate transferurile prin intermediul lui, la dispozitia ta. De curand PayPal are instructiuni pe site si in limba romana.
In general eBay ofera o garantie anti-tepe, in limita unor sume si a unor conditii. Gasesti o descriere completa la ei pe site. E vorba de produse cu descriere necorespunzatoare, de lipsa livrarii, costuri ascunse etc. In lumea civilizata teapa e exceptie nu regula si garantia functioneaza. Am avut personal o reclamatie, au studiat cazul, au pus cateva intrebari si banii s-au intors la mine in cont. A durat vreo doua saptamani.