4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > Nedumerire Exterior??

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Nedumerire Exterior??

Salutare

Detin un opel corsa din 97' full tuning exterior provenienta germania in 2009...masina a fost facuta mai toata dintr-o bucata daca pot spune asa..barile au fost prinse de arpiri. aripile sunt si ele evazate etc..pe scurt masina a fost toata facuta din fibra..asa am cumparato iar cu trecerea timpului chitul sa crapat in unele locuri a mai inflorit si rugina prin chitul acela..barile sau mai zgariat-crapat(eh asa'i in romania) iar acum a venit si momentul ei cand vreau sa o vopsesc-retusez etc.. iar intrebarea mea este: La cine sa apelez pt ce am degand? La o firma-baieti care lucreaza in fibra si etc sau sa apelez la un service cu vopsitorie clasica sa spunem asa??astept parerile voastre pro si contra

Multumesc Anticipat!
A intrebat ImPaCt318 (2,160 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 11 ani deci eu zic asa ,la cine ai apela tot se crapa fibra aia ,nu ai ce sai faci sa nu mai crape ,cand dai in gropi pe fiecare zii ,se face cat un pic si tot asa ,nush ce sa zic ,eu zic sa o faci clasica ,PAREREA MEA
0 voturi
A raspuns ImPaCt318 (2,160 puncte) acum 11 ani sunt constient ca se va crapa...dar nu in cateva saptamani sau 1-2 luni..va mai dura..dar sunt constient..nu am cum sa o las asa..prin ce te referi clasica?? te referi ca masina sa o fac stock??(nu se mai poate si nici nu vreau) sau la ce mam referit eu ??

multumesc!
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 11 ani Un un tinichigiu bun, care sa iti separe barile de aripi!
Sa iti faca evazarile de tabla !
Si sa iti repare rugina !
Reparatia  te va tine 2-3-4 ani !
0 voturi
A raspuns ImPaCt318 (2,160 puncte) acum 11 ani Da ai dreptate..oricum pela tinichigiu trebuie trecut..daca fac treaba tiganeasca sa o bag direct la vopsitor pe unde are rugina..sa bage chit..va inflorii..si iar rugina etc..nu fac nimic..bani aruncati de pomana..primu pas este un tinichigiu iar dabea pe urma la vopsitor si etc..dar aici stau in cumpana...incotro sa ma indrept..la asta m-am si referit.

multumesc de raspuns!
0 voturi
A raspuns ionutz_ubh (280 puncte) acum 11 ani depinde ce vrei sa faci cu ea,daca o duci la vopsitor direct..o carpeste si o vopseste mai bine o vinzi....daca o tii pentru tine,fa cum spune vwvento,succes.