4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning exterior > pot pune o anvelopa noua cu un...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Pot pune o anvelopa noua cu una 20% uzata ambele pe fata se intampla ceva e ok?

salut am cumparat asta iarna 2 anvelope debica frigo 2 noi 185 60 14 anul asta leam pus pe fata si am dat cu roata din dreapta intr-un surub si sa spart anvelopa de tot taiatura mare acum ce pot face sa iau una noua sau sa iau alt fel de anvelope adica 2 buc merge una noua cu uan veche dar de aceiasi dimensiune si marca?
A intrebat powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani in categoria Tuning exterior
Distribuie pe Facebook

5 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Indicat este sa pui pe puntea motoare anvelope de acelasi tip cu acelasi nivel de uzura.Avand in vedere ca tu ai circulat putin cu ele merita sa incerci sa cauti o anvelopa acelasi tip cu uzura apropiata.Daca nu altele noi si pe cealalta o tii de rezerva.
Stii tu ceva de uzuri diferite la anvelope...asa este la camioane dar acolo apar factorii de tonaj si km multi.La o masina mica 1-2mm pentru o iarna nu prea conteaza.Sper ca ai inteles.
–1 vot
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani se poate orice.
recomand pe partea stanga

Comentarii:

A comentat SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Nu mai vb aiurea...pe motrica nu e recomandat.Se distruge grupul.
A comentat kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani "mascatule" te rog sa citesti printre randuri.
am spus ca poate sa faca orice vrea el, poate sa isi puna si unul de vara si unul de iarna...in fine...tipic militienesc.swat.....sau, scuza-ma faci parte din trupele terestre ale unei firme de paza...in cest caz inteleg.
!!!daca isi pune un cauciuc nou sa il puna pe partea stanga fata(pt tractiune fata) pt ca se uzeaza mai repede decat orice alt cauciuc de pe masina!atat!sper sa intelegi si tu!
bafta!la tras de fiare;)
A comentat SWAT1982 (8,870 puncte) acum 11 ani Pai explica pana la capat...de ce se uzeaza pe stanga mai mult???Daca ziceai pe dreapta te mai credeam.Pe partea dreapta toate piesele sunt predispuse la o uzura mai mare:pivoti,bucse,capete de bara...etc.
Oricum ar fi nu e indicat sa se circule cu diametre diferite la puntea motoare.
Si nick-ul meu nu te intereseaza pe tine ce semnificatie are.Si oricum nu ai nimerit nimic din ce zici tu pe acolo.Ia loc.
0 voturi
A raspuns BV98ERI (54,990 puncte) acum 11 ani Avind uzuri diferite o sa traga intro parte.Ori le pui pe astea pe spate ori ia 2 noi si le pui pe fata.
–1 vot
A raspuns mihainstef (21,110 puncte) acum 11 ani Avand doar un sezon pe cauciucuri poti sa pui nou fara probleme. Eu am pus de vara pe fata( unul de 1 sezon si unul nou) si nu trage in nici o parte.
–1 vot
A raspuns powerflex (8,090 puncte) acum 11 ani am rezolvat nu trage dreapta nici stanga e ok cu unu uzat putin si unu nou de aceiasi marca si dimensiune.

Comentarii:

A comentat workaholic_ro (19,270 puncte) acum 11 ani Sunt curios daca idiotul ala care ti-a dat minus n-a umblat niciodata cu o roata cu 1.9 bar si cealalta cu 2.1. Efectul e acelasi. Se simte doar daca pui manometrul, in rest nu-ti dai seama. Desigur ca nu se recomanda, dar daca nu mergi de parca ai vrea sa decolezi n-are nimic. Cand te intalnesti cu prietenul tau SWAT spune-i ca grupul s-ar distruge si din cauza curbelor dupa teoriile lui. Oare rolul lui nu e sa preia diferentele de turatie ?