4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > Cum adaug 50 de cai unui Mitsu...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

0 voturi

Cum adaug 50 de cai unui Mitsubishi Colt Czc din 2006, motor 1.5 benzina aspirat?

Am un Mitsubishi Colt Czc din 2006 109 cai, motor 1.5 benzina aspirat.Se renteaza (calitate/pret) montarea unei turbine sau a unui compresor pentru un plus de putere pana in 50 de cai. Daca nu, puteti sa imi dati cateva alternative pentru cresterea puterii? Multumesc.
A intrebat TudorC (200 puncte) acum 5 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

1 Raspuns

0 voturi
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 5 ani compresor e aproape imposibil de pus iar ca sa pui turbina costa cat masina.
Practic se poate pune turbo dar costurile sunt enorme si fiabilitatea scade dramatic si nici cresterea nu va fi de 50 de cai care inseamna cam 50% mai mult fata de ce ai acum.

Singura varianta prin care poti obtine asa ceva esete turbo, cu o turbina mare care sa se faca simtita la peste 4000 de ture.

Asa poti incerca cu o admisie de firma, evacuare goala fara catalizator si mai mare , bujii iridium si un soft, astea toate facand cam 1000e si castigul de putere undeva la 20 de cai cu benzina de 100.

Din pacate motoarele aspirate sunt imposibil de facut puternice cu bani putini, si eu am avut ambitie sa fac soft la un aspirat si castigul a fost de 11 cai la 170 initiali si vorbim de un motor de 2.5 24 de valve.