4Tuning.ro > 4Tuning Help > Tuning > Tuning motor > schimbat motor logan?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Schimbat motor logan?

sall..am si eu un logan si as dori sa ii schimb motorul cu unul de clio rs imi puteti spune si mie de unde sa il iau si la ce pret???as dori motor +cutie si tot ce mai trebuie kit ambreaj s.a.m....astept pareri....
A intrebat waleryu (1,520 puncte) acum 12 ani in categoria Tuning motor
Distribuie pe Facebook

4 Raspunsuri

+3 voturi
A raspuns alex.sparco EXPERT (141,340 puncte) acum 12 ani Vroiai BlowOff ,dupa motor de Duster +cutie 6+1,si acum vrei motor de Clio Rs?
Hotaraste-te.
Ca sa schimbi motorul,nu e asa usor.Nu te gandi ca il pui si gata merge.Trebuie sa modifici foarte multe:suportii motorului,planetare,timonerie,instalatie electrica,ECU,sistem franare,etc.
+1 vot
A raspuns oNu (6,910 puncte) acum 12 ani motor+CV= dezmembrari auto
dupaia ai de umblat pe la RAR ca sa omologhezi motoru....
porma impozit mai mare, consum mai mare.....
deci sfatul meu....ramai la Loganasu tau si .
+1 vot
A raspuns bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani In primul rand gandeste-te daca investitia isi merita banii. Presupun ca esti convins ca dupa ce vei baga bani in masina nu ii vei mai scoate in veci. Dupa care vezi ce avantaje si dezavantaje vei avea. Consum mai mare de carburant, taxe si impozite mai mari etc. Am avut si eu "pitici" sa-mi schimb motorul de 1.4 MPI cu unul de 1.4 TSI dar trebuiau facute foarte multe modificari inclusiv cele de franare, iar intr-un final dupa calcule, ore de munca si tot ce trebuia imi dadea ca mai bagam bani inca pe cat costa masina la mana a 2-ua  sau undeva aproximativ. Oricum era enorm, asa ca m-am lasat pagubas. Cand va veni momentul sa vand masina o sa ma bag tot pe un motor mic dar ceva cu turbo si benzina... pana atunci stau linistit in banca mea :) .
+1 vot
A raspuns vwvento (49,280 puncte) acum 12 ani Decat sa faci prostia care o ai in cap, mai bine iti  cumperi un Clio RS si vinzi loganul, ce vrei tu sa faci e pierdere uriasa de timp si bani.

Loganul este o caruta ieftina care te duce unde vrei cu consum redus, si eu am logan, chiar diesel, dar nu ma gandesc ca as putea sa il transform intr-o masina de curse!