4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > Care este diferenta dintre cel...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Care este diferenta dintre cele doua ?

Care este diferenta dintre xenoanele cu balasturi slim digitale si cele cu balasturi slim analogice ? amandoua a 35w 6000k .

Aveam intentia sa-mi cumpar cele cu balasturi slim analogice si cineva mi-a spus ca nu sunt bune si mai bine imi iau digitale.

 Vreau si eu un raspuns concret daca sunt bune sau nu ? Si care este diferenta dinte cele 2 .

Le-am gasit pe cele analogice la 130 lei kit ul si pe cele digitale la 170 lei kitul .

 Va multumesc, seara buna !
A intrebat bogdan1305 (38,120 puncte) acum 12 ani in categoria Versus
Distribuie pe Facebook

3 Raspunsuri

+2 voturi
A raspuns vlad_wasluicity (1,670 puncte) acum 12 ani Diferenta este majora: atat tehnologia de fabricatie este diferita, stabilitatea si intensitatea luminoasa, durata de viata in timp, precum si calitatea componentelor de fabricatie. Iiti  recomand kit-urile slim digitale pentru rezultate excelente si fara viitoare probleme de functionare....uite si un video ca sa vezi diferenta :

http://www.youtube.com/watch?v=h6d06X3BCq8&feature=player_embedded
+4 voturi
A raspuns julaikos (47,330 puncte) acum 12 ani Vraja marii in fata garii,a pus ampermetrul pe curentul de alimentare al balastului si scrie ca e pe circuitul de iesire(adica unde se leaga becul);intradevar curentul consumat la pornire de un balast normal este mai mare,dar asta nu inseamna ca se scurteaza viata becului din cauza asta,fiindca la iesire tensiunea creste pana la tensiunea de lucru,nu baga dintr-o data tensiune mai mare ca apoi sa scada...o tampenie de clip,singura chestie buna din el pe care o poti lua e ca balasturile slim pornesc la un curent mai mic si cam atat;
Durata de viata,intensitatea luminoasa si calitatea in sine a instalatiei e data de producator nu de modelul de balasturi;poti sa iei petarde de balasturi slim care sa te tina putin,la fel de bine cum poti gasi balasturi normale care sa mearga muuuult si bine;daca o sa te uiti,producatorii de masini care pun xenon din fabrica desi nu au balasturi ca astea din comert ca si forma,majoritatea sunt "analoage" ,maricele nu slim.
Desi e impropriu spus analog sau digital fiindca toate au componente digitale in ele; montaj analog inseamna un montaj fara nici un semiconductor,ceea ce e cam imposibil sa ridice tensiunea cand sunt alimentate in curent continuu.

Alegerea asta intre slim si normal ar trebui sa o faci in functi e de spatiul disponibil la faruri(balasturile normale sunt totusi de doua ori mai groase ca cele slim) ,si in functie de banii care vrei sa ii dai pe instalatie;
0 voturi
A raspuns bacyta (140 puncte) acum 9 ani Niciunul dintre cei 2 care ati dat raspuns nu ati inteles intrebarea.
Sunt spre comercializare 2 tipuri de balasturi slim:
1)- digital slim
2)- clasic slim
Cel putin asa spun comerciantii.
Care este diferenta dintre cele 2 slim-uri, sa le zic asa?