4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > caut un 4x4 ce imi recomandati...

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+2 voturi

Caut un 4x4 ce imi recomandati la buget de 6000 euro?

A intrebat mor (380 puncte) acum 11 ani in categoria Versus
Distribuie pe Facebook

8 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns butaruadi (1,760 puncte) acum 11 ani daca vrei pentru off-road,cauta un vitara sau un pajero cu volan pe dreapta,chiar si pe bulgari,iar ca masina de zi cu zi as zice un vw passat,a4 sau hyundai santa fe..iar combustibil las la alegerea ta.
+1 vot
A raspuns mor (380 puncte) acum 11 ani un land rover freelander 2.0tdi manual este bun
0 voturi
A raspuns dukuxxlRAD (8,800 puncte) acum 11 ani La 6k iri un passat sau un Audi a 4 frumos
+1 vot
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Pai, depinde ce vrei sa faci cu acest 4x4. Vrei pentru oras sau off-road? La partea de oras, nu ma bag, dar zicea cineva mai sus ceva de un freelander de 2 litrii. Mi-a dat o cunostiinta sa ma plimb cu unul din ala pe teren accidentat. Sincer, dupa 30 de minute, nu-mi venea sa il mai inapoiez. Mi-a placut acuratetea directiei si mai ales cuplul care te baga in scaun inca de la turatii mici. Recomand cu mana pe inima!
–1 vot
A raspuns alex156 (7,900 puncte) acum 11 ani Dak vrei masini mai mici Sedanuri-Berline iti recomand.Bmw 330xd
Sau Xi Jaguar X-type 3.0 V6 Audi a4 a6.Suv un pajero gasesti in banii astia chiar si inmatriculat dar nu stiu cat e de bun,Grand Cherokee S.a.m.d
0 voturi
A raspuns mor (380 puncte) acum 11 ani deci sa iau un land rover freelander 2.0 tdi...anul 2001-2004 manual
0 voturi
A raspuns 94ANK (140 puncte) acum 11 ani Salut
Draga prietene ,in primul rand te rog sa te orientezi pe site-ul  Club 4x4 - RO la ce aspiri spre 4x4 (gasesti tot ce vrei despre marca ,model ,etc + discutii intre posesori); in al doilea rand iti pot spune ca sunt posesorul unui Land Rover Freelander 1 ,  1.8 i an 2000 benz + GPL din 2011(septembrie), 2 usi si sunt deja la al doilea schimb de ulei . Masina am luat-o fara carte service, fara garantie  s.a.m.d. , pana acum am mers asa cu ea, mi-am zis ca daca o fi sa-mi cada vreo piesa am sa o schimb pe parcurs, totusi am verificat-o foarte atent pe partea tehnica si optica (lucrez in domeniu auto). In general sunt foarte multumit de masina, din toate punctele de vedere + ca am cam muncit-o pana acum (am si carlig la ea), Piese ieftine, confort, rezistenta materialelor la piesele originale, intri cu ea pe unde vrei (nu te lasa).    
Daca doresti Land Rover Freelander 1 diesel cauta TD4 ,dupa an 2000 fiindca are motorul de BMW (f. bun).
Pentru date si consum intri pe http://www.autoevolution.com/ si ai informatii la toate marcile auto.
In al treilea rand rog colegii sa nu creada ca am facut reclama la aceasta marca si model (am spus despre ce detin) cu toate ca am mers pe mai multe marci si sigur sunt multe care ii stau in fata, dar ideea este ca stimatul nostru coleg sa-si creeze o cat de mica parere de la fiecare care vrea sa-l ajute cu informatii, in afara de faptul cat are de sapat pe internet mult.  
Atentie ce iti cumperi , sa nu dai cu banii pe fereastra, (documenteaza-te foarte bine).
Iti doresc mult succes si fara graba.
Cu stima prietene.
0 voturi
A raspuns mor (380 puncte) acum 11 ani am sa depasesc cam mult bugetulll si cam ce vreau in garaj ar,,,,nissan patrol...mitsubishi pajero,,land rover frelander 2000-2004 manual si jeep grand jeroke wj ...si cer niste sfaturi cum sa le modific aceste masinii ptr offroad si ptr zapada