4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > Cel mai bun tester multimarca?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Cel mai bun tester multimarca?

Salutare tuturor!

Sunt intr-o dilema in alegerea unui tester multimarca,ma intereseasa ceva simplu de folosit(nu am de gand sa fac resoftari),usor de folosit si daca se poate la un pret decent.

Pana acum,un top personal,facut dupa preturi si testere folosite ar fi:

1.Bosch(are un avantaj ca vine cu tot setul de cabluri).

2.TEch plus.

3.BrainBee.

4.Wow,pana acum cateva zile nici nu stiam de el,dar pare foarte foarte simplu de folosit(am avut de sters o eroare de airbag,si cateva probe de actuatori).

Dupa parerile voastre,ce ar trebui sa aleg si care ar fi mai convenabil,in afara de wow,toate trebuies platite lunar aprox 50E update,daca renunti sa mai platesti,refuza sa mai functioneze.Wow merge inainte(50E lunar mi se pare cam mult pentru 2 3 scheme electrice sau ce mai adauga),daca aveti alte propuneri lista este deschisa.

Multumesc anticipat!
A intrebat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani in categoria Versus
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani am eu un tester acasa .. nu stiu cum se numeste .. e simplu de folosit .. si la subiect gen erorri diagnoze etc .. testeru a fost a lu electrician care l-a costat 1200 Euro .. dupa a ajuns la mine undeva la 600 euro ... e de vanzare ... daca esti interesat lasa mi un mesaj .. si cand ajung acasa .. iti trimit poze + date despre nume .. e la servieta oricum ..  zimi daca te intereseaza si dupa iti dau toate datele si un pretz la EL :D
0 voturi
A raspuns Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani uite asta este testeru care il am acasa si este nefolosit de cand l -am luat . initial l am luat pt mine sa ma apuc eu d treaba .. dar daca am fost plecat in afara si dupa m-am angajat imediat .. ideea a ramas balta ... si il tin degeaba  zimi un pretz la el .. eu ink nu m am interesat cat se mai vand .....

Imagini atasate

Comentarii:

A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani cat vrei pe ,,minunatie''???
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani il tin degeaba .. il vand cel mai ieftin dupa piata iti dai seama ... fa mi o oferta zimi un pretz :D .. da am lucrat cu el .. e foarte usor de utilizat !
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani nu pot sa-ti dau mai mult de 2 mil. pe el... din pacate strang bani pentru altceva acum, dupa cum ai vazut si mai jos... daca tie iti e ok, ne scriem in privat.
A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Nu stiu ce sa spun.Nu am vazut folosit.Database in ce an se opreste?Trebuie actualizat lunar/anual ?Update la ce pret/perioada?
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani nu ma intreba frate k nu i am facut upgrade niciodata... zimi cat imi dai pe el .. si aia e ... dar nu preturi dalea de 2 mil k nu il dau la bani astia niciodata ..
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani pretul era pentru a te face sa intelegi ca nu sunt exptraordinar de interesat de tester, in plus, TU mi-ai zis sa fac un pret... Scuze daca te-am ofensat cumva...
A comentat Zana_whisky (16,790 puncte) acum 10 ani mai bine ti l dau degeaba .. la 2 mil ce dreq mai inseamna 2 mil in ziua de azi .. eu m-am uitat pe net la preturi cel mai ieftin l am gasit la 350 de euro .. eu vreau undeva la 8  mil pe el .. sa numai zic ca l am gasit la 450 de euro si 500 e .. daca vrei sa l vezi iti dau si linkurile .. daca e cineva interesant ..
+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani ai incercat sa lucrezi cu asa ceva? mie mi-a trecut prin mana, deja economisesc bani sa-l achizitionez. http://autodiagnoze.ro/index.php?main_page=product_info&cPath=2&products_id=60

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani Mi.a starnit interesul.Pare destul de practic..intrebarea este:Au si un site sau posibilitatea vanzarii internationale?Eu nu locuiesc in ro si nu prea am incredere in vanzarile facute de site-uri(o data am cumparat un rulment de presiune si il mai astept si acum dupa 4 luni).
A comentat tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani este foarte practic si eficient. poti suna la numarul afisat pe home page si-ti va raspunde un baiat cu voce de copil (nu te lua dupa aparente, are peste 30 de ani), caruia poti sa-i faci comanda telefonic. Din cate stiu eu are posibilitatea sa-ti trimita si in afara Romaniei cu ce curier doresti tu (ei de obicei lucreaza in tara cu Urgent Curier). In afara tarii s-ar putea sa-ti trimita cu TNT sau GLS.
0 voturi
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani ca si raspuns si evaluare la intrebarea si prezentarea ta, parerea mea este ca bosch te-ar avantaja cel mai mult pt. ca deja ai tot setul de cabluri si are aplicatii pentru cea mai mare parte din masinile parcului auto european.

P.S eu de wow aud acum de la tine...

Comentarii:

A comentat stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 10 ani wow e ca un fel de word sau are o interfata pentru lentile groase,practic,simplu dar ciudat..doar pt un scan de erori faci 5 click degeaba.
0 voturi
A raspuns vicu (1,270 puncte) acum 10 ani Eu zic sa iei unul SH; vezi ofertele de aici: http://anunturi-auto.4tuning.ro/bazar/cauta.asp?cauta=tester+multimarca&cat=vc
0 voturi
A raspuns Romeo121 (140 puncte) acum 8 ani Salut mai ai testerul ala??? as fi eu interesat.
0 voturi
A raspuns dj_sweat (180 puncte) acum 6 ani Orice tester ai lua informatia depinde de senzorii pe care ii are masina si ce inregistreaza ECU, Majoritatea testerelor comunica OBD si ofera cam aceleasi informatii. Asa ca nu poti spune care este mai bun. Doar softul dedicat marcilor are optiuni in plus de modificare a memoriei ECU si se pot face adaptari, chei, modificari de optiuni, activari, etc.
Pe primul loc sunt programele dedicate, urmeaza soft multimarca ( x431, launch m-diag, autocom, delphi 150, multidiag pro, etc ) apoi ELM327, pe ultimul loc sunt cititoare de coduri.
Din ce am citit pe internet M-diag este aproape de programele dedicate. Asta ar merita mai mult ca Delphi sau Autocom.