4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > Masina veche vs Masina nou?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Masina veche vs Masina nou?

Salut. In curand voi face 18 ani si nu stiu ce sa fac legat de masina. Unii dintre voi probabil ca ma stiti de pe forum, am un tico cu care particip la sprinturi si la indemanari de 3 ani, dar parca as vrea altceva acum. Voi ce ati alege daca ati fi in locul meu? o masina mai noua , de oras de ex: un golf din 2009-2010 care ajunge la 8 mii de euro sau o masina veche ex: honda civic, golf 3? Masina o voi folosi atat in clasa a 12-a cat si la facultate, cand voi avea de mers si de venit kilometrii buni. Poate nu e o intrebare tocmai obisnuita, dar sunt foarte indecis si parerile voastre cred ca m-ar ajuta. Mersi.
A intrebat tuddor.tsn10 (640 puncte) acum 10 ani in categoria Versus
Distribuie pe Facebook

7 Raspunsuri

+1 vot
A raspuns asandulescu (70,190 puncte) acum 10 ani eu as opta pt o masina mai noua la varsta ta si la necesitatile tale, un golf 5 1.9 tdi e tot ce ai nevoie, faci 1000km cu un plin, esti tanar, ai nevoie de plimbari.
Cand faci cateva sute de mii de km poti sa optezi si pt o a doua masina, ceva vechi si cu istorie, un g3 GTi sau alti dinozauri respectati, la care sa mesteresti.
+1 vot
A raspuns tm30amp (41,870 puncte) acum 10 ani Intr-o masina veche nu poti avea foate multa incredere cand vine vorba de facut drumuri lungi, decat daca o iei la puricat si ajungi sa o cunosti foarte, foarte bine. Eu iti recomand o masina mai noua (cel putin o perioada vei avea de investit numai in consumabile, pe cand la una mai veche te astepti sa-ti pice orice si cat mai repede).
Acuma stiu ca si banii sunt altii de la o honda civic di 1998 la un golf din 2010 insa confortul e altul, kilometrii parcursi sunt altii, siguranta in trafic e alta samd.
0 voturi
A raspuns robert11111 EXPERT (122,180 puncte) acum 10 ani Masina noua  daca tot ai banii
0 voturi
A raspuns yceboi EXPERT (113,920 puncte) acum 10 ani Daca dispui de bani alege masina mai noua
0 voturi
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 10 ani Si eu recomand masina mai noua. Se potriveste mai bine la ce vrei tu si te poti baza mai mult pe ea in caz de nevoie. Daca ai nevoie sa faci multi km. asa cum ai zis, daca ai banii necesari, merita sa faci o investitie pt. siguranta ta. Eu asa vad lucrurile si sper ca te-am ajutat. O zi buna!
0 voturi
A raspuns tuddor.tsn10 (640 puncte) acum 10 ani As vrea o masina cu care sa pot concura in acelasi timp si la unele competitii din cand in cand, dar care sa imi serveasca si la cele enumerate mai sus.
+1 vot
A raspuns free2hot4you (6,170 puncte) acum 10 ani daca in momentul in care parchezi masina si te indrepti spre casa nu intorci capul inspre ea cel putin odata ,inseamna ca nu ai ales masina potrivita. la varsta ta as alege o masina mai noua. putine fete stiu ce poate un civic din 98 sau un g3 gti. iti va fi mai usor cu un g5 sau alta masina mai noua.du-te in piata, uita-te la toate masinile enumerate de tine, si lasa masina sa te aleaga pe tine(ca metafora). de acea masina vei fi cel mai multumit, pe termen lung(2-3-5 ani)