4Tuning.ro > 4Tuning Help > Versus > renault clio vs bmw e 46?

Bun venit Guest pe 4Tuning Help!

Aici primesti ajutor si raspunsuri la intrebari de la ceilalti membri ai comunitatii.

Fa-ti cont

Alerta intrebare noua

Aboneaza-te pentru a primi un e-mail de indata ce este postata o intrebare noua.

Intrebari in functie de categorie

Subiecte populare

Vezi toate subiectele »

Cautari frecvente

+1 vot

Renault clio vs bmw e 46?

Salut am un Renault Clio,anul fab 2005,motor 1.5 dci 65 hp,118 000 km,as vrea sa o vand si sa-mi cumpar un bmw e 46 ,motor 2000 diesel,an fabricatie intre1999-2001,cam astea ar fi pana in 4000 (bugetul meu).Dar tinand cont de an v-a avea minim 250 k reali.Ajutati-ma.Multumesc anticipat
A intrebat george.geo (790 puncte) acum 11 ani in categoria Versus
Distribuie pe Facebook

10 Raspunsuri

0 voturi
A raspuns kenel EXPERT (95,770 puncte) acum 11 ani bmw are consum aproape dublu fata de clio. atat iti spun:D
+3 voturi
A raspuns stefan.angelo EXPERT (267,040 puncte) acum 11 ani Salut!
Clio il ai de la cati km?
1.Nu este convenabil ce vrei tu sa faci.Dai o masina mai noua,nu neaparat la fiabila pe una care nu stii prin ce maini a trecut,nu stii cat carburant la galeata a mancat si nici cat te va mai tine.
Eu as recomanda sa pastrezi clio,este mai nou,piese mai ieftine si banuiesc ca il ai de ceva mai mult timp.Doar pentru ca e o marca mai buna nu inseamna ca trebuie sa dai o masina mai noua pe una mai veche.
2.Pentru BMw e46,cardan,volanta,airbag si la numarul de kilometri facuti in 12 ani posibil injectoare turbina si astea toate nu costa putin.
Alegerea iti apartine,nu uita si de consum si de taxe.
0 voturi
A raspuns george.geo (790 puncte) acum 11 ani clio il am de jumatate de an,m-am gandit si la asta dar imi place prea mult e 46.ms frumos pentru indrumare

Comentarii:

A comentat cricerom (2,040 puncte) acum 11 ani ..daca tot vrei sa ti iei un bmw E46 mai bine sa cumperi cu motor pe benzina. Este mai usor de intretinut. Intradevar consuma mai mult combustibil dar asta e...performanta are un cost...motoarele pe benzina BMW sunt mai fiabile..nu degeaba faceau germanii de la B.M.W. motoare pentru Luftwaffe :)  ...sau mai bine ramai cu Clio..mai pune deoparte niste banuti in pusculita si cand o sa ai soldul suficient iti iei o masina mai buna.
Cu stima,
Ep Son
A comentat george.geo (790 puncte) acum 11 ani facu undeva la 30 k pe an,de aceea ma gandeam la 2.0 diesel,dar am luat in calcul si 318 ci.Mulumesc pentru indrumare
+3 voturi
A raspuns Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Nu se renteaza acest schimb de care vorbesti, dar sentimentul ala de care vorbesti "Vreau un e46!", nu prea o sa te lase sa dormi. Mergi mai departe doar daca esti complet sigur de ceea ce vrei.
0 voturi
A raspuns george.geo (790 puncte) acum 11 ani deocamdata sunt convins,mi-l doresc de foarte mult timp .Il visez noaptea,dar acum mai prost cu situatia financiara,mai trebuie sa ma i strang niste banuti ca 1000euro + clio nu gasesti un seria 3 prea bun:P

Comentarii:

A comentat Bogdan_03 EXPERT (96,470 puncte) acum 11 ani Am trait aceleasi sentimente pentru un Volvo 850 acum 2 luni. L-am vazut pe strada cu cartonasul de vanzare si l-am studiat cam 15 minute. Dupa 2 zile numai la masina aia ma gandeam, nu mai puteam face nimic fara sa-mi zboare gandul la ea. Acum ma asteapta in fiecare dimineata in fata blocului. Sunt sigur ca la fel va fi si in cazul tau. Trebuie sa insist totusi ca, la masina ce te va tenta, sa cauti cel mai fin detaliu, cea mai mica problema, sa nu iei teapa. Multa bafta.
0 voturi
A raspuns george.geo (790 puncte) acum 11 ani multumesc frumos,sper sa fac cea mai buna alegere ca am muncit mult pentru banuti astia
0 voturi
A raspuns italianjob07 (40,360 puncte) acum 11 ani poi........si vrei sa mai dai si diferenta la afacerea asta???
0 voturi
A raspuns george.geo (790 puncte) acum 11 ani daca gasesc unul sa fie de acord sa nu-i dau..e bine,dar iti pune un semn de intrebare.schimb pe schimb.

Cel mai bun raspuns:

+6 voturi
A raspuns BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Salut!
De cand e lumea si pamantul, in fiinta umana, se dau "lupte" grele intre "inima" si "creier". Adica intre ratiune si sentimente. :)
Sentimentul spune: "vreau un E46" , iar ratiunea: "nu e bine sa te complici, poti dobandi o masina mai prost intretinuta si vei avea necazuri dupa, si vei ajunge sa plangi dupa Clio".
Sfatul meu sincer: daca vrei neaparat un E46, studiaza toate ofertele, analizeaza-le cat mai bine(cu cat o masina va avea mai putine probleme, cu atat mai bine).
Mergi cu ea, si vezi cum te simti conducand-o.
Daca masina e buna, in stare cat mai buna de functionare, fara niciun viciu ascuns si daca tu te simti bine conducand-o, atunci MERITA sa iti schimbi Clio-ul !!!
INSA, daca ai cel mai MIC dubiu cu privire la starea masinii, daca nu te-ai simtit prea bine conducand-o, sau daca nu te-a satisfacut 100%, daca nu esti de acord asupra consumului masinii, sau a taxelor acesteia, atunci NU fa schimbul.
Exista mari sanse sa regreti mai tarziu. :) NU te lasa condus de vreun impuls de moment.
Totul e bine atunci cand "ratiunea" si "sentimentele" ajung la un acord. :)
Deci, in concluzie, daca vrei un E46 si acesta pe care il vrei indeplineste toate standardele de siguranta, incredere si buna functionare, fara vicii ascunse si daca iti place cum merge acea masina,  atunci IATI-O !!!
Daca ai vreun dubiu, sau daca nu iti convine ceva cu privire la masina, intretinerea ei.etc. atunci RAMAI la Clio!
Decat sa te complici aiurea cu o masina dubioasa, mai bine nu te complici! :)
Este strict parerea mea si sincer, eu asa as face in locul tau. :)
TU decizi!
O zi buna si ma iertati pt. acest text lung !

Comentarii:

A comentat Cezar1 (5,680 puncte) acum 11 ani ai zis bine man
A comentat BrownBear (41,320 puncte) acum 11 ani Multumesc de sustinere! :)

Alte raspunsuri: (1)

+1 vot
A raspuns george.geo (790 puncte) acum 11 ani multumesc,sunt de acord cu tine si o sa tin cont de tot ce ai spus tu,nu ma las condus de "impulsuri",sau incerc.Nu este lung comentariul tau,ci complex.O zi faina