BMW Group Romania iti spune gratuit daca masina ta face parte dintr-o campanie de rechemare in service

BMW Group Romania iti spune gratuit daca masina ta face parte dintr-o campanie de rechemare in service
  • 7 service-uri oficiale BMW in tara
  • Verificare pe baza seriei de sasiu a campaniilor tehnice
  • Programarile se pot face exclusiv online
Distribuie pe Facebook

Nu conteaza daca ai un BMW nou cumparat din Romania sau unul second-hand importat de afara. Poti afla in doar cateva secunde daca automobilul tau face parte dintr-o campanie de rechemare in service si daca poti sa te duci cu BMW-ul tau in service pentru inlocuirea gratuita a unor piese.

BMW Group Romania a decis sa tehnologizeze foarte mult experienta posesorilor de automobile bavareze. De exemplu, cand te duci intr-un service care face parte din reteaua oficiala, mecanicii de acolo iti fac un clip scurt in care iti explica ce probleme sunt si ce piese trebuie inlocuite. BMW Smart Video Communication este deja disponibil si functioneaza excelent in toata reteaua de service, clientii intelegand mult mai usor cum li se va repara masina.

Pe langa aceasta inovatie, BMW mai ofera posibilitatea clientilor sa se programeze online, fara a mai fi nevoie sa telefoneze la service. Proiectul-pilot include service-urile Filaret Service, Proleasing Motors, Group West Motors, urmand a fi extins treptat si catre restul retelei.

De departe, cel mai util serviciu pentru posesorii de BMW-uri care nu sunt primii proprietari ai unor vehicule achizitionate din Romania, este posibilitatea de a afla daca masina este rechemata in service pentru remedierea unor probleme. Practic, daca ai cumparat masina de afara sau de la cineva din Romania, iar importatorul nu are decat datele de contact ale cumparatorului initial, tu ca nou posesor nu poti fi instiintat de o eventuala campanie de recall. Pentru astfel de situatii, BMW Group Romania a reusit sa implementeze un sistem online prin care oricine isi poate verifica masina. Este nevoie doar de seria de sasiu, iar sistemul interogat iti spune in cateva secunde care este situatia masinii. Formularul pentru interogarea datei tehnice cu privire la campaniile tehnice poate fi gasit aici.

In Romania, BMW pune mare accent pe calitatea serviciilor oferite clientilor, motiv pentru care si-a extins si reteaua de service cu doua locatii noi, una in Buzau si alta in Pitesti. In prezent, totalul service-urilor oficiale BMW sunt in total de 7, acoperind toata tara.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 21 Mai 2019