BMW Seria 3 si 7 primesc mesagerie online hands-free prin Dragon Drive!

BMW Seria 3 si 7 primesc mesagerie online hands-free prin Dragon Drive!
BMW a semnat un contract cu Nuance pentru a dota automobilele BMW Seria 3 si BMW Seria 7 cu tehnologia Dragon Drive!, ce include un sistem de mesagerie online hands-free, controlat vocal.
Distribuie pe Facebook
Primele modele ce vor avea integrata tehnologia Nuance Dragon Drive! sunt versiunea 2012 a BMW Seria 7, urmata de Seria 3 Touring si Seria 3 ActiveHybrid pana la sfarsitul anului. La lansare, noile BMW cu Dragon Drive! vor include compatibilitate cu 5 limbi de circulatie internationala: engleza, franceza, germana, italiana si spaniola.
Soferii noilor automobile BMW Seria 7 si Seria 3, care isi conecteaza telefonul sau tableta la autoturism prin BMW ConnectedDrive, vor putea sa dicteze in limbile compatibile mesaje SMS si email, pastrandu-si in acelasi timp mainile pe volan si ochii pe sosea.

Pe langa serviciul Dragon Drive! Messaging, platforma dezvoltata de Nuance include si optiuni de control vocal pentru alte functii ale masinii, inclusiv navigarea GPS. Serviciile Dragon Drive! vor fi disponibile gratuit pentru primele 60 de zile, insa soferii interesati vor fi apoi nevoiti sa plateasca un abonament anual.

Distribuie pe Facebook
mai multe