Cea mai inteligenta alarma auto din lume comunica pe mobil si e disponibila in Romania

Cea mai inteligenta alarma auto din lume comunica pe mobil si e disponibila in Romania
  • Sistemele StarLine protejeaza impotriva atacurilor de la distanta
  • Hotii moderni se folosesc de un laptop si tehnologie wireless pentru deblocarea masinilor
Distribuie pe Facebook

Alarmele auto au inceput sa fie iar la mare cautare. Nu doar pentru protejarea impotriva furturilor clasice, dar mai ales pentru siguranta impotriva hotilor de ultima generatie, care pot deschide un automobil nou de la distanta, folosind tehnologie wireless. Anual, mii de automobile sunt furate astfel in toata lumea. Din fericire, exista un sistem capabil sa le faca fata talharilor cu abilitati de hackeri.

Produsele StarLine sunt disponibile in Romania prin Tornado Shop si in reteaua de dealeri Tornado din inteaga tara.

StarLine este o companie din Rusia specializata pe sisteme de siguranta, ce dateaza din 1988. Acum, aceasta companie are 640 de angajati care produc mai multe tipuri de alarme si sisteme complexe, aproximativ 1,3 milioane de vehicule fiind protejate in fiecare an. StarLine este lider in 60 de tari pe acest domeniu si reuseste sa detina o cota de piata de 60%, dovedind ca increderea clientilor dornici de a-si proteja automobilul creste de la an la an.

StarLine

Alarmele StarLine sunt de mai multe tipuri, in functie de extra-optiunile pe care fiecare sofer si le doreste. Cea mai ieftina alarma foloseste telefonul mobil al soferului pentru activare si dezactivare, dar si pentru monitorizarea stilului de condus prin aplicatia de mobil StarLine. Pe mobil poti afla si detalii despre automobil, de la autonomie, probleme, consum si asa mai departe, dar si diverse alerte in caz ca se intampla ceva. Exista si un model de alarma care ofera un pager cu ecran LCD pe care iti sunt afisate toate aceste detalii, pe langa cele pe care le poti vedea pe aplicatie.

StarLine

Alarmele din categoriile superioare ofera servicii in plus. Cum ar fi urmarirea masinii prin GPS direct pe mobil, serviciu oferit gratuit de StarLine, deschiderea/inchiderea masinii de la distanta, chiar daca soferul se afla in celalalt capat al lumii, pornire de la distanta a motorului si asa mai departe.

Dar, pe langa aceste trasaturi utile ale alarmelor StarLine, siguranta este cea mai importanta. Mai precis, interfata acestor sisteme este special gandita pentru a nu putea fi interpelata de hotii care folosesc sisteme de bruiaj sau care citesc frecventele radio. Pana si deblocarea si blocarea masinii se face cu dubla verificare intre emitator si receptor. Compania se mandreste ca a reusit dezvoltarea unei alarme capabile sa contracareze orice atac wireless care citeste codurile dintre elemente, ceea ce o face invincibila.

StarLine

Produsele StarLine sunt disponibile in Romania prin Tornado Shop si in reteaua de dealeri Tornado din inteaga tara.

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (6) Poze StarLine
mai multe