Curiozitatea Zilei: Noul Mercedes S-Class gazduieste la interior nu mai putin de 166 de butoane!

Curiozitatea Zilei: Noul Mercedes S-Class gazduieste la interior nu mai putin de 166 de butoane!
Cu pana la 166 de butoane si comutatoare regasite la nivelului interiorului, cea mai noua generatie a limuzinei Mercedes S-Class se anunta a fi un adevarat centru de comanda.
Distribuie pe Facebook

Desi modelul Mercedes S-Class utilizeaza de o buna perioada de timp un sistem de operare a comenzilor simplificat (mai exact, majoritatea actiunilor se deruleaza cu ajutorul unui joystick pozitionat la nivelul consolei centrale), prestigiosul automobil german "nu face economie" nici de butoane ori comutatoare. Drept urmare, atunci cand vine vorba de acest aspect, ultima generatie a limuzinei germane se anunta a fi campionul absolut.

Mercedes S-Class W222 - Interior

Conform unui oficial Mercedes, noul S-Class gazduieste la interior nu mai putin de 166 de butoane si comutatoare, 66 dintre acestea regasindu-se doar la nivelul celor patru usi - avem, mai exact, 23 pe usa soferului, 13 pe usa pasagerului fata, respectiv 30 de butoane montate la nivelul usilor spate (cate 15 de fiecare parte). De asemenea, nu mai putin de 19 butoane si / sau comutatoare numaram la nivelul plansei de bord, iar asta fara a le include pe cele 3 regasite la nivelul monitorului digital de 12.3 inci sau pe cele 4 prezente la nivelul gurilor de ventilatie frontale.

Mercedes S-Class W222 - Interior

Iar asta nu e tot. In afara elementelor mai sus enumerate, noul Mercedes S-Class se mai lauda si cu alte 15 butoane la nivelul consolei centrale, intre care si joystick-ul ce opereaza sistemul Comand. Tot la nivelul consolei centrale regasim si cele 16 butoane ale interfetei pentru telefoane mobile amplasata sub cotiera, in timp ce lista continua cu cele 43 de butoane si / sau comutatoare ramase si impartite astfel: 12 la nivelul volanului, 3 la nivelul oglinzii interioare, 10 la nivelul partii anterioare a plafonului, 4 la nivelul partii posterioare a plafonului, 9 la nivelul consolei centrale spate, 2 la nivelul gurilor de ventilatie spate si, nu in ultimul rand, 3 la nivelul suportului pentru pahare din partea spate a limuzinei germane.

Mercedes S-Class W222 - Interior

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (24) Poze Mercedes S-Class W222 - Interior
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 20 Martie 2013