HUM, cel mai bun prieten al parintilor, limiteaza viteza masinii conduse de tineri

HUM, cel mai bun prieten al parintilor, limiteaza viteza masinii conduse de tineri
  • 14.99 dolari/luna costa serviciul
  • Parintii sunt alertati daca masina depaseste viteza
  • Poate fi setat un perimetru anume
Distribuie pe Facebook

Intr-o lume tot mai plina de adolescenti teribilisti, parintii se chinuie sa gaseasca metode prin care sa-i tina pe acestia departe de probleme. Cei de la Verizon au dezvoltat un device care se monteaza in masina capabil sa limiteze viteza masinii si sa ii alerteze pe parinti daca odraslele lor parasesc o anumita zona.

Verizon a scos pe piata HUM cu cativa ani in urma. E vorba de un dispozitiv care se monteaza in mufa OBD a automobilului si care se conecteaza, prin intermediul unei aplicatii, la telefonul mobil al utilizatorului. Cu ajutorul lui HUM, soferul putea sa afle detalii despre diagnoza masinii, eventuale erori, avea acces la asistenta rutiera si masina era urmarita prin GPS in cazul unui furt. Soferul mai putea monta undeva langa oglinda retrovizoare un device cu 3 butoane prin care, in caz de urgenta, chema asistenta rutiera.

Acum, la ultimul update al aplicatiei, cei de la Verizon au adus niste trasaturi noi pentru HUM. Mai exact, au realizat aplicatia mai desteapta si i-au adus doua noi avantaje, special gandite pentru parinti. In primul rand, e vorba de posibilitatea determinarii unei zone in care masina poate circula, iar in cazul in care iese din acest perimetru, dispozitivul trimite un mesaj de alerta pe telefonul parintilor, spunandu-le unde este masina condusa de fiul lor.

Verizon HUM

In al doilea rand, HUM poate fi conectat direct la computerul masinii si prin aplicatie, de la distanta, parintii pot limita viteza maxima a masinii. La fel, daca cumva odrasla care a imprumutat masina mamei ca sa scoata o fata la o savarina, depaseste o viteza prestabilita, parintii primesc un mesaj si cand ajunge acasa, baiatul lor indragostit este mustruluit si lasat fara bani de buzunar.

In Statele Unite, HUM costa $14.99 pe luna si vina cu modulul care se monteaza in mufa OBD si cu unitatea handsfree ce se pune sus la oglinda. Deja este un device de succes, folosit atat de flote, cat si de persoane fizice. Dar de acum, pentru ca are si niste trasaturi speciale pentru parintii grijulii, suntem convinsi ca vanzarile vor exploda.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 19 Februarie 2016