La MIDOCAR iti poti repara masina mai veche Volkswagen, extrem de avantajos

La MIDOCAR iti poti repara masina mai veche Volkswagen, extrem de avantajos
  • Serviciul se numeste Direct Express
  • Este disponibil la MIDOCAR Vitan
  • Sunt folosite numai piese originale Volkswagen
Distribuie pe Facebook

Daca ai o masina Volkswagen fabricata inainte de 2009, cei de la MIDOCAR iti propun sa le faci o vizita. Pentru ca ei iti garanteaza costuri de reparatie adaptate la vechimea masinii. Atat la piese, cat si la manopera.

MIDOCAR bifeaza o premiera pentru Romania: serviciul Direct Express, dedicat masinilor mai vechi de 4 ani marca Volkswagen. Mai precis, posesorii de autoturisme nemtesti isi pot aduce la service-ul MIDOCAR Vitan orice model Volkswagen fabricat inainte de 2009. Pentru ei, serviciul Direct Express vine cu preturi speciale atat la piesele originale, cat si la manopera.

Prin Direct Express, MIDOCAR garanteaza costuri de reparatie adaptate la vechimea masinii, pentru autoturismele iesite din perioada de garantie, iar piesele de schimb sunt oferite la un pret bun, chiar daca sunt originale VW. Un alt lucru interesant este faptul ca pentru a avea parte de serviciul Direct Exprees, cei care vin cu masinile la MIDOCAR Vitan nu trebuie sa aiba programare.

Lucrarile sunt exclusiv realizate cu piese si accesorii originale, in conformitate cu standarul Volkswagen, iar posesorul masinii primeste un istoric complet al reparatiilor, actualizate de fiecare data la intrarea in service. Un lucru avantajos ce constituie un plus la revanzarea masinii.

Un exemplu de oferta speciala pe care MIDOCAR Vitan o propune clientilor este de 300 de lei pentru schimbul de placute de frana fata pentru Polo, Golfi si Passat, cu manopera inclusa.

Mai multe detalii gasesti pe pagina MIDOCAR.

Distribuie pe Facebook
mai multe