Masina care a renuntat la butoane pentru un display tactil de 15 inch. Cum porneste soferul stergatoarele de parbriz

Masina care a renuntat la butoane pentru un display tactil de 15 inch. Cum porneste soferul stergatoarele de parbriz
  • Tesla a lansat noul Model 3 la sfarsitul lunii iulie
  • Automobilul american ofera un display de 15 inch in locul instrumentelor de bord si comenzilor traditionale
  • Clientii vor avea la dispozitie doua versiuni de performanta
Distribuie pe Facebook

Nu are vitezometru, afisaj pe parbriz sau butoane fizice pentru actionarea comenzilor. In cazul acestei masini, absolut totul este afisat si comandat prin intermediul unui display tactil de 15 inch.

Tesla a lansat la sfarsitul lunii iulie cel mai ieftin produs din istoria companiei. Noul Model 3 este disponibil la vanzare in doua versiuni diferite de performanta, cu autonomie de 354 sau 498 de kilometri.

Automobilul american cu propulsie electrica porneste de la 35.000 de dolari si ofera cinci locuri la interior. Echiparea standard include un total de opt airbag-uri, climatizare automata si conexiune la internet, printre altele.

Fara niciun fel de cost suplimentar este oferit, de asemenea, si display-ul tactil de la nivelul consolei centrale. Cu o diagonala generoasa de 15 inch, acesta are mult mai multe roluri decat in cazul unei masini obisnuite.

Cum noua Tesla Model 3 nu are nici instrumente (clasice) de bord, nici un afisaj pe parbriz, afisarea vitezei cu care se ruleaza se face cu ajutorul ecranului respectiv. Valabil si in cazul autonomiei ramase, de exemplu.

Iar surprizele nu se opresc aici. Cel mai ieftin produs din istoria compania americane a renuntat si la comenzile fizice, astfel ca daca vrei sa aprinzi luminile, sa activezi stergatoarele sau sa reglezi temperatura din cockpit...

... ei bine, tot la display-ul tactil de 15 inch instalat de inginerii de peste Ocean la nivelul consolei centrale vei fi nevoit sa apelezi. Cum functioneaza acesta, mai pe indelete, aflam chiar din urmatorul material video.

Distribuie pe Facebook
mai multe
Publicat în categoria: Inovatii auto DATA PUBLICĂRII: 26 Septembrie 2017