Mercedes E-Class primeste imbunatatiri. Va putea intelege 450 de comenzi vocale in 22 de limbi

  • Noul E-Class primeste cateva imbunatatiri
  • De cele mai notabile se bucura sistemul Linguatronic
  • Va putea intelege pana la 450 de comenzi vocale in 22 de limbi
Distribuie pe Facebook

Actuala generatie Mercedes E-Class primeste mai multe imbunatatiri. Cele mai notabile vor fi regasite la capitolul tehnologie, acolo unde sistemul Linguatronic va putea intelege pana la 450 de comenzi vocale in 22 de limbi diferite.

Nu exista sofer sa nu fi incercat macar o data comenzile vocale din masina proprie sau dintr-un alt autovehicul. Daca mai demult acest sistem era extrem de greoi si de multe ori ajungeai sa te enervezi din cauza faptului ca nu reuseai sa te intelegi cu el, acum acesta a evoluat pana in punctul in care pare ca porti cu adevarat un dialog.

Mercedes-Benz E400 4Matic AMG Line

Pentru a parea mai premium, nemtii de la Mercedes si-au denumit propriul sistem Linguatronic, iar cel regasit pe noua Clasa E tocmai a primit cateva imbunatatiri care il vor face si mai inteligent.

Mercedes-Benz E400 4Matic AMG Line

Astfel, in functie de nivelul de echipare al masinii, acesta va putea intelege pana la 450 de comenzi, in 22 de limbi diferite, de doua ori mai multe decat inainte. Pe langa sistemul de infotainment, soferul va putea controla in premiera si functiile masinii.

Mercedes-Benz E400 4Matic AMG Line

Cu alte cuvinte va putea comanda aerul conditionat, dezaburirea lunetei, va putea intreba lucruri utile precum limita de viteza, cati kilometri mai are de facut pana la urmatoarea alimentare sau cand trebuie sa duca masina in service.

Mercedes-Benz E400 4Matic AMG Line

Partea cea mai buna este ca acum, Linguatronic-ul va intelege si altfel de comenzi inafara celor prestabilite si va raspunde de fiecare data diferit, chiar daca intrebarea sau comanda este aceeasi. In plus, de acum incolo fiecare apasare a unui buton de pe volan va activa un feedback audio.

Mercedes-Benz E400 4Matic AMG Line

Pe langa aceste imbunatatiri SF, noul E-Class mai beneficiaza de lumina ambientala cu 64 de nuante si 10 scheme de culori, de doua noi porturi USB cu ajutorul carora pasagerii din spate isi pot incarca dispozitivele inteligente, piele Nappa albastra sau bej si un display nou de 12.3 inch pentru sistemul de entertainment.

Mercedes-Benz E400 4Matic AMG Line

Mercedes-Benz E400 4Matic AMG Line

Distribuie pe Facebook
Vezi toate pozele (8) Poze Mercedes-Benz E400 4Matic AMG Line
mai multe